POSTQUAM Korsetas su turmalinu

-59%
POSTQUAM Korsetas su turmalinu Išplėsti

12,00 €

29,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Šlaunys, sėdmenys ir pilvas - pagrindinės kūno vietos pas moteris, kur daugiausiai kaupiasi riebalai. Norint juos išskaidyti, tenka imtis drastiškiausių priemonių: itin aktyvaus sporto, griežtų dietų. Deja, ne kiekviena gali sau leisti rasti laisvą valandėlę nueiti į sporto klubą. Alinančios dietos pakenkia organizmui kartais netgi nebeatstatomai. Todėl mokslininkai vis kruopščiau ima daryti visokiausius tyrimus ir ieškoti priemonių, kurios galėtų padėti skatinti kraujotakos ir limfotakos procesus kojų, sėdmenų, pilvo srityse esant net ramybės būsenoje.

Vienas iš inovatyviausių produktų: korsetas su tauriuoju metalu turmalinu.

Korseto medžiaga pagaminta pasitelkus turmaliną - unikalų mineralą, turintį natūralių elektromagnetinių savybių. Pastarasis mineralas elektromagnetiniu pagrindu gali pagerinti kraujo cirkuliaciją, tuo skatindamas ląstelių atsinaujinimą.

Turmalino dalelės įsiūtos į korseto medžiagą taip pat nežymiai gali pakelti odos temperatūrą pačiame paviršiuje, tuo suaktyvindamos toksinų pašalinimą iš organizmodegindamos kalorijas ir taip mažindamos “apelsino odelės” efektą bei suteikdamos liekną ir gražią išvaizdą.

Dydžiai:  S/M

Spalva: Pilka

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

POSTQUAM Korsetas su turmalinu

POSTQUAM Korsetas su turmalinu

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.