ESI Alavijo gelis su arbatmedžiu, 200 ml

-68%
ESI Alavijo gelis su arbatmedžiu, 200 ml Išplėsti

6,00 €

19,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Lamdyta pakuotė

ALAVIJO GELIS SU ARBATMEDŽIO ALIEJUMI IR VITAMINU E - RAMINANTIS, ANTIALERGIŠKAS, 200 ml

ARBATMEDŽIO ALIEJUS - anot aromaterapeutų natūralus antiseptikas, baktericidas ir fungicidas, turi anestezinių savybių. ALOE VERA GEL produktų sudėtyje esantis natūralus arbatmedžio aliejus unikalus - jis skatina normalios bakterinės floros atsinaujinimą bei odos regeneraciją, nesukeldamas šalutinio poveikio sveikai odai. Jis naikina įvairias bakterijas, grybelius.

VITAMINAS E vienas efektyviausių gražios odos vitaminų.

ALAVIJO GELIS - TAI NEPAKEIČIAMAS DRĖKIKLIS JŪSŲ ODAI.

Informacija pateikiama iš patikimų mokslinių straipsnių: Pirmajame mūsų eros amžiuje Romos mokslininkas Plinijus plačiai aprašė alavijo veiksmingumą gydant žaizdas. Šiandien alavijas laikomas viena efektyviausių gamtinių raminamųjų priemonių saulės nudegintai ar sudirgintai odai, taip pat ir puikiu odos drėkikliu.

Alavijas: atstato prarastą drėgmę, ramina sugrubusią ar saulės nudegintą odą, turi magnio laktato – veikiančio prieš sudirgimus.

Alijošius plačiai naudojamos liaudies medicinoje. Jame gausu proteinų, magnio, cinko, kalcio, vitaminų A, C, E, B ir svarbiausių riebiųjų rūgščių.
Tai yra stabilizuotas, švelnus, beveik identiškas aloe-vera lapo minkštimui gelis.

Sudėtyje nėra riebių medžiagų, todėl tinka spuoguotai, sudirgusiai ar probleminei odai. Gelis taip pat gerai drėkina tiek odą, tiek poodinius audinius.

Rekomenduojama:

    * Važiuojantiems atostogauti į šiltus kraštus ar susiruošus į kaimą.
    * Kūdikį auginančioms mamoms.
    * Turintiems dažnai tinstančias ir pavargstančias kojas ar išsiplėtusias kojų venas.
    * Paaugliams, kuriuos kankina spuogai.
    * Žmonėms, kuriuos kankina rimtos odos problemos.

Kiekis:  200 ml

Kilmės šalis: Italija

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

ESI Alavijo gelis su arbatmedžiu, 200 ml

ESI Alavijo gelis su arbatmedžiu, 200 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.