OZONRELIVE Ozonuotas purškiamas aliejus su vit. E, 200 ml

-57%
OZONRELIVE Ozonuotas purškiamas aliejus su vit. E, 200 ml Išplėsti

25,00 €

58,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

OZONUOTAS PURŠKIAMAS ALIEJUS SU ARBATMEDŽIO ALIEJUMI - SPUOGUOTAI, RANDUOTAI, NEŠVARIAI ODAI, TAIP PAT NUO STRIJŲ, PLEISKANŲ

Trys natūralūs produktai, esantys „Ozonrelive“ kūno aliejaus sudėtyje, yra ta priežastis, kodėl šis produktas yra geriausias odos draugas. Ozonuotas alyvuogių aliejus aprūpina ozonu odą, perneša į gilesnius sluoksnius nuo senėjimo, laisvųjų radikalų ir uždegimų saugančias, medžiagų apykaitą skatinančias medžiagas, išsaugo drėgmę ir maitinimą, reguliuoja riebalų išsiskyrimą, saugo nuo saulės spindulių (iki 10). Vitaminas E saugo nuo laisvųjų radikalų.

„Ozonrelive“ kūno aliejus estetikoje naudojamas drėkinimui, maitinimui ir aprūpinimui energija.

Jis gali sudrėkinti ir atgaivinti sausą ir suskilinėjusią odą, reguliuoja riebios odos riebalų gamybą;

Tai puiki raminamoji priemonė po saulės vonių, sauganti odą nuo paraudimo, taip pat saugo nuo žalingo saulės poveikio ir padeda ilgiau išlikti įdegiui.

Tai vienintelis iš tiesų nuo senėjimo saugantis produktas rinkoje, nes tik šis produktas gali odą aprūpinti deguonimi.

Puikiai tinka plaukams ir pleiskanų naikinimui, nes gerai valo ir maitina ne tik plaukus, bet ir plaukų svogūnėlius, kadangi įsiskverbia giliai į odą.

Idealus produktas po skutimosi ir depiliacijos.

Nėštumo metu padeda išvengti strijų ir krūtų odos trūkinėjimo.

Aliejus rekomenduojamas jautriai odai ir į alergiją linkusiems asmenims, nes jis itin retai sukelia alergiją, dėl nedidelio kiekio sudedamųjų dalių.

Kilmės šalis: Italija

Kiekis: 200 ml

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

OZONRELIVE Ozonuotas purškiamas aliejus su vit. E, 200 ml

OZONRELIVE Ozonuotas purškiamas aliejus su vit. E, 200 ml

Ši priemonė rekomenduojama, jeigu turite: sauskelnių sukeltą paraudimą, seborėjinį dermatitą bei odos pažeidimus, nudegimus, išbėrimus, psoriazę, herpesą, makšties sausumą ir kitas ginekologines problemas, nuospaudas, diabetines pėdas, egzemą.

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.