ABANO TERME odos riebumą reguliuojantis bio - kremas su hiperterminiu vandeniu purifyng sebum normalizing, 50 ml

-49%
ABANO TERME odos riebumą reguliuojantis bio - kremas su hiperterminiu vandeniu purifyng sebum normalizing, 50 ml Išplėsti

23,00 €

45,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Hiperterminis vanduo yra unikalios sudėties produktas, turintis itin daug efektyvių medžiagų, kurios mineralizuoja, drėkina, maitina, ramina ir atnaujina odą.

Mes didžiuojamės galėdami pristatyti originalius bio - kosmetikos Abano Terme - nuolat atnaujinamos linijos pažangius produktus, kurie leis Jums mėgautis visais gamtos privalumais.

Kremas normalizuoja odos riebumą, reguliuoja odos riebalų išsiskyrimą, giliai valo, mažina odos blizgesį. Oda taps minkšta, švari, gaivi ir spindinti. Kremas idealiai tinka nešvariai, riebiai, mišriai ir spuoguotai odai.

Sudėtyje:

Migdolinė rūgštis yra gaunama iš kartaus migdolo vaisių ir pasižymi visomis vaisinių rūgščių savybėmis. Migdolinė rūgštis yra rūgštis, priklausanti alfa hidroksi (AHA) rūgščių šeimai. Ši rūgštis, kaip ir glikolinė rūgštis, veikia prieš odos senėjimą. Kosmetologijoje įprastai naudojama spuoguotai odai, nelygiai odai, siekiant suvienodinti veido spalvą. Migdolinės rūgšties molekulė didesnė negu glikolio rūgšties, todėl lėčiau prasiskverbia į odą ir minimaliai ją suerzina. Ji turi keratolitinių savybių, skatina odos regeneraciją. Šią rūgštį galima naudoti visus metus, bet kokiu paros metu, nes ji nėra fototoksiška, nesukelia pigmentacijos.

Hidrolizuoti kviečių proteinai kuriuose yra daug amino rūgščių ir peptidų, kurie drėkina odą, neutralizuoja laisvuosius radikalus, atstato odos elastingumą, atkuria kolageno sankaupas.

NMF augalinės kilmės drėkikliai išlaiko odos drėgmės balansą.

Tripeptidas 5 – pasižymi itin stipriu liftingo efektu. Sukurtas tam, kad užkirstų kelią priešlaikiniam odos senėjimui. Apsaugo nuo ankstyvųjų raukšlių susidarymo.

TERMINIS vanduo – maksimaliausias odos aprūpinimas būtiniausiai mineralais, itin stiprus odos atstatymas, drėkinimas. Itin didelė koncentracija boro ir jodo. NE ŠIAIP SAU DAUGUMA ŽMONIŲ LEPINASI PRABANGIUOSE TERMINIO VANDENS SPA CENTRUOSE.

Fosfolipidinės liposomos. Liposomos – mikroskopiniai rutuliukai (0.10-0.25 μm), sudaryti iš giminingų odai medžiagų fosfolipidų, pripildyti aktyvių medžiagų. Liposomų poveikis pasireiškia labai greitai – po kelių ar net 1 dienos nuo naudojimo pradžios.

Liposomų poveikis: sumažėja transepiderminis vandens praradimas, veikliosios medžiagos lengviau, giliau įsiskverbia į odą, padidėja jų veiksmingumas, oda laba gerai jas toleruoja, apsaugo nestabilias veiklias medžiagas nuo skilimo, liposomų kompleksų naudojimas leidžia sumažinti aktyviųjų medžiagų koncentraciją.

Sudėtyje nėra – parabenų, silikonų, PEG, PPG, SLS, SLES, parafino ar mineralinio aliejaus. Dermatologiškai testuotas, atlikti nikelio tyrimai!

Naudojimas: kasdien ryte ir vakare švelniai įmasažuokite į švarią veido odą, kol pilnai susigers. Rekomenduojama naudoti kasdien.

Kiekis: 50 ml

*With Hyperthermal Water

Kilmės šalis: Italija

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

ABANO TERME odos riebumą reguliuojantis bio - kremas su hiperterminiu vandeniu purifyng sebum normalizing, 50 ml

ABANO TERME odos riebumą reguliuojantis bio - kremas su hiperterminiu vandeniu purifyng sebum normalizing, 50 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.