H&B Jauninamasis kremas su šaltalankių aliejumi SPF20, 50 ml

-48%
H&B Jauninamasis kremas su šaltalankių aliejumi SPF20, 50 ml Išplėsti

12,00 €

23,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Odos JAUNYSTĖS PASLAPTIS – H&B kremas SPF20 su ŠALTALANKIŲ ALIEJUMI. Turtingas savo savybėmis, nepranokstamas rezultatais! Itin drėkina ir maitina veido, kaklo, dekolte odą. Sukurtas NATŪRALAUS šaltalankių aliejaus pagrindu, kuris pripažintas VIENA EFEKTYVIAUSIŲ PRIEMONIŲ vilkinančių odos senėjimą.

Taip pat šio unikalaus kremo sudėtyje gausu didelės koncentracijos BETA KAROTINO - efektingo antioksidanto.  Jis apsaugo odą nuo žalingo aplinkos poveikio, kenksmingų UV spindulių, kasdienėje buityje pasitaikančios taršos.

Į kremo sudėtį įeina šaltalankių aliejus – tai beta karotino ir vitaminų С ir Е šaltinis, didelės koncentracijos riebiosios rūgštys omega-3 ir omega-6, morkų aliejus, erškėtuogių, medetkų, sviestmedžio aliejus, žaliosios arbatos ekstraktas ir komponentai, šviesinantys pigmentuotą odą.

Pasirinkusi būtent šį kremą, savo odą taip pat aprūpinsite vitaminais E, C, riebiosiomis rūgštimis Omega3 ir 6. Toks turtingas veikliųjų medžiagų kompleksas greitai ir efektingai pavers Jūsų odą jaunatviška, elastinga, užlygins mažas raukšleles ir pamažins dideles. Pasieksite puikių rezultatų!

Naudojimas: nedidelį kremo kiekį tepkite ant švarios ir sausos veido, kaklo, dekolte odos. Daugiau dėmesio rekomenduojama skirti nosies – burnos zonai ir priekinei kaklo daliai, nes ten oda sensta greičiau. Patariama naudoti ir ryte, ir vakare. Tinka kaip makiažo pagrindas visų tipų odai. Norėdama ženkliai sustiprinti efektą, drauge naudokite H&B serumą nuo raukšlių.

Kiekis: 50 ml

Kilmės šalis: Izraelis

 

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

H&B Jauninamasis kremas su šaltalankių aliejumi SPF20, 50 ml

H&B Jauninamasis kremas su šaltalankių aliejumi SPF20, 50 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.