BABARIA Micelinis vanduo su erškėtuogių aliejumi, 300 ml

BABARIA Micelinis vanduo su erškėtuogių aliejumi, 300 ml Išplėsti

8,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Babaria Micelinis vanduo su erškėtuogių aliejumi, 300 ml

Kas yra micelinis vanduo?
Micelė – tai mikroskopinė molekulės dalis. Micelinis vanduo yra vandens ir paviršiaus aktyviųjų mikrodalelių mišinys. Mikrodalelės, kontaktuodamos su odos paviršiumi, itin švelniai, nežalodamas odos paviršiaus, sugeria nešvarumus. Toks lengvas valiklis  ne tik nuvalo (pvz. makiažą), bet ir sudrėkina, gaivina,  apramina odos paviršių. 

Micelinis vanduo tinka visų tipų, net ir labai jautriai odai.

Kuo jis skiriasi nuo toniko?

Valomieji pieneliai ir kremai, kelių paskirčių valikliai nuo odos nuvalo makiažą, nešvarumus ir odos riebalų perteklių. Paprastai, panaudojus šių priemonių, dar reikia toniku nuo odos nuvalyti valiklių ir makiažo likutį. Micelinis vanduo pranašus tuo, kad pakanka tik vienos priemonės. Įprastos priemonės ištirpdo makiažą, nešvarumus ir odos riebalų perteklių ir paskirsto jį odos paviršiuje, o micelinės labai smulkios molekulės juos (nešvarumus, odos riebalų perteklių, makiažą) sutraukia kaip magnetas, todėl greitai ir visiškai nuvalo veidą. Be to, gaminys veikia kaip raminamasis ir drėkinamasis tonikas.

Kaip naudoti micelinį vandenį?
Veidas miceliniu vandeniu valomas kasdien – ryte ir vakare prieš tepant dieninį ar naktinį kremą. Gerai sudrėkinkite vatos diskelį miceliniu vandeniu ir švelniais sukamaisiais judesiais per daug neįtempdami odos valykite veidą ir kaklą. Akių makiažą nuvalykite taip: sudrėkinkite naujus vatos diskelius ir 3–5 sekundėms juos uždėkite ant blakstienų. Paskui tušą nuvalykite švelniais judesiais nuo vidinio link išorinio kampučio. Naudokite naujus vatos diskelius kol visiškai nuvalysite tušą ir vata liks švari. Nuvalytos odos nebereikia plauti.

Kiekis: 300 ml

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

BABARIA Micelinis vanduo su erškėtuogių aliejumi, 300 ml

BABARIA Micelinis vanduo su erškėtuogių aliejumi, 300 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.