SEA OF SPA BLACK PEARL ROYALTY HIALURONIC VEIDO SERUMAS

-51%
BLACK PEARL ROYALTY HIALURONIC VEIDO SERUMAS Išplėsti

39,00 €

79,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

UNIKALIOS IR REVOLIUCINĖS SUDĖTIES VEIDO SERUMAS SU JUODAISIAIS PERLAIS IR NEGYVOSIOS JŪROS MINERALAIS, HIALURONO RŪGŠTIMI, ALOE VERA, JOJOBA ALIEJUMI, ŠALTALANKIŲ ALIEJUMI, PATENTUOTU INGREDIENTU „ ChronogenTM“, RESVERATOLIU, VIT. A, E, C.

Juodieji perlai  - susidedantys iš 18 aminorūgščių, cinko, seleno, titano ir baltymų. Milteliai ypač aktyviai naudojami odos maitinimui, regeneravimui ir minkštinimui. Jie itin stipriai pašalina iš odos toksines medžiagas, tokiu būdu išvengiama pigmentinių dėmių, bei tamsių senatvinių dėmiųOdai suteikia akimirksniu blizgesį ir elastingumą.

Patentuotas ingredientas  „ChronogenTM“ – novatoriškas tripeptidas, kuris padeda palaikyti odos drėgmės balansą,  skatina apsauginio barjero funkcijas ir kolageno gamybą, turi įtakos ląstelių veiklai ir skatina odos gijimo procesus.

Vitaminas A ir jame esanti veiklioji medžiaga retinolis. Mokslo įrodyta kaip viena veiksmingiausių odos senėjimą stabdančių bei raukšles sumažinti galinčių kosmetikoje naudojamų medžiagų. Ji turi gebėjimą skverbtis giliau, gali padėti skatini ląstelių dauginimąsi, kolageno ir elastino sintezę, gerinti tarpląstelinių audinių būklę, taip pat veikia kaip geras antioksidantas. Šios savybės leidžia vitaminui A efektyviai kovoti su odos senėjimo procesais ir gerinti esamą odos būklę.

Vitaminas C. Dar viena pakankamai veiksminga medžiaga. Tyrimai rodo, kad vitaminas C turi stiprų antioksidacinį poveikį, kovoja su saulės daroma žala, skatina kolageno gamybą, stiprina odos apsauginį barjerą. Šis vitaminas didesnėmis koncentracijomis kovoja su pigmentacija, lygina odos spalvą, mažina dėmes, skaistina odą.

Hialurono rūgštis. Labai svarbu nepamiršti, kad sintetinė hialurono rūgštis niekada nepakeis odoje esančios rūgšties, tačiau labai gerai padės palaikyti odos drėgmės balansą, pritraukti daugiau vandens, apsaugoti odą nuo vandens praradimo bei mažinti uždegimus, tuo pačiu padėti palaikyti tinkamą odos būklę ir tvirtą apsauginį barjerą. Dėl tokių savybių šią medžiagą tikrai galima vadinti kaip odos senėjimą stabdančiu ingredientu.

Šaltalankių uogų aliejus yra puikus antioksidantas, jis gali padėti gerinti ir skatinti odos ląstelių atsinaujinimą, ramina sudirgusią, išbertą, dėl išsiplėtusių kapiliarų linkusią rausti odą.

Kiekis: 30 ml

Kilmės šalis: Izraelis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

SEA OF SPA BLACK PEARL ROYALTY HIALURONIC VEIDO SERUMAS

SEA OF SPA BLACK PEARL ROYALTY HIALURONIC VEIDO SERUMAS

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.