NATURANDO Antialerginiai lašai geriami ALLER GOCCE, 50 ml

NATURANDO Antialerginiai lašai geriami ALLER GOCCE, 50 ml Išplėsti

11,60 €

Kiekis:

Pasidalinti:

GERIAMIEJI LAŠAI (MAISTO PAPILDAS) NUO ALERGIJOS "ALLERGOCCE" - IŠTRAUKA SU VAISTINĖS DIRVUOLĖS EKSTRAKTU, PASIFLORA, JUODŲJŲ SERBENTŲ EKSTRAKTU, VAISTINĖS EŽIUOLĖS EKSTRAKTU. SUDĖTYJE YRA ALKOHOLIO, VAIKAMS IKI 3 m. NEVARTOTINAS.

Esant rimtiems organizmo negalavimams, dažniausiai griebiamasi vaistų. Deja... Visi cheminės sudėties vaistai turi daug šalutinių reiškinių. Todėl rekomenduojame atsigręžti į gamtą.

Gamtoje yra vaistų nuo visų ligų. Dabartinė modernioji medicina naudoja sintetines priemones, dažniausiai tai atskiri cheminiai junginai, kurie iš pradžių buvo rasti kaip kokio nors augalo sudėtyje esantis gydantysis komponentas. Iš gamtos „ištrauktos", susintetintos medžiagos paprastai naudojamos nenatūraliai dideliais kiekiais ir sukelia pašalinių reakcijų. Gamtos dovanose viskas subalansuota, tikslu, neperdozuota, ir kad tai gautume, nereikia nei gamyklų, nei chemijos mokslo, nei brangaus, sudėtingo ir sunkaus darbo. Augaluose yra milžinišką gydomąjį potencialą turinčių medžiagų, kurių galimybės iki šiol neišnaudotos, prie jų neprisitaikę ligų sukelėjai - bakterijos bei virusai. Tai labai aktualu dabar, kai gydytojams nusvyra rankos kovojant su atspariais vaistams ligų sukelėjais, kurių kasmet vis daugėja.

Žaliuojantys medžiai, įvairiaspalviai gėlių ir krūmų žiedai - tikra atgaiva kiekvieno akiai ir sielai. Tačiau kartais šis gamtos grožis žmogaus organizmui gali ir pakenkti.

Alergija tampa vis opesnė medicinos problema visuomenėje. Pradedant septintuoju dešimtmečiu, kas dešimt metų dvigubai padaugėja sergančiųjų alerginėmis ligomis. Oda neretai labai jautriai reaguoja į įvairius dirgiklius, tarp jų ir į įvairius augalus. Tačiau gamtoje yra ir tokių augalų, kurie gan aktyviai kovoja su žalumos sukeltomis reakcijomis ar net slopina jų atsiradimą.

"ALLERGOCCE" augalų ištrauka būtent tas "kokteilis", kuris padeda įveikti alergines reakcijas pavasarį, staigias reakcijas nuo maisto, esant odos bėrimams (egzemai, atopiniam dermatitui ir pan.)

Vartojimas: 60 lašų 2-3 kartus per dieną su didesniu kiekiu skysčio.

Kiekis: 50 ml

Kilmės šalis: Italija

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

NATURANDO Antialerginiai lašai geriami ALLER GOCCE, 50 ml

NATURANDO Antialerginiai lašai geriami ALLER GOCCE, 50 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.