WT METHODE Šampūnas nuo slinkimo PLACEN FORMULA HP, 250 ml

WT METHODE Šampūnas nuo slinkimo PLACEN FORMULA HP, 250 ml Išplėsti

15,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

ŠAMPŪNAS NUO SLINKIMO PLACEN FORMULA HP, EXTREME ACTIVATOR

Unikalus šampūnas  PLACEN FORMULA HP EXTREME ACTIVATOR su placentos ekstraktu, hidrolizuotais šilko baltymais ir kviečių amino rūgščių kompleksu bei betainu, kuris skirtas itin stipriam plaukų slinkimo atvejui, bei stipriai pažeistiems po dažymo, šukavimo, tiesinimo.

Reguliariai naudojant šampūnas turi stimuliuojantį poveikį plaukų augimui skatinti, atkuria pažeistas vietas, stiprina plaukus per visą ilgį iki galiukų ir matomai stiprina plaukų šaknis. Šampūnas suteikia plaukams elastingumo ir apimtį, turi malonų gaivų kvapą , tinka naudoti kasdien ir ypač rekomenduojamas kartu su ampulėmis placen Formulės HP, norint turėti gerą efektą.

Aktyvūs komponentai:

Placentos baltymų ekstraktas, amino rūgštys, hidrolizuotas šilko baltymas, hidrolizuoti kviečių proteinai, kokamidopropilbetainas (labiausiai saugus ir švelnus ploviklis, gaunamas iš kokoso aliejaus riebalų rūgščių), guaro hydroxypropyltrimonium chloridas (raminantis, priešuždegiminis komponentas).

Naudojimas: įtrinti šampūną į galvos odą, masažiniais judesiais pamasažuoti galvos odą, tuomet nuskalauti vandeniu.

Kiekis: 250 ml

Kilmės šalis: Vokietija

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

WT METHODE Šampūnas nuo slinkimo PLACEN FORMULA HP, 250 ml

WT METHODE Šampūnas nuo slinkimo PLACEN FORMULA HP, 250 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.