NATURANDO Putos intymiai higienai, 125 ml

NATURANDO Putos intymiai higienai, 125 ml Išplėsti

20,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

ANTIBAKTERINĖS PUTOS INTYMIAI HIGIENAI, 125 ml - gamintojo tikslas, tiekti tik kokybiškas prekes, kurios nėra skirtos masinei prekybai, todėl receptūra atrinkta itin kruopščiai.

Šiais laikais visi žmonės žino, kad labai svarbu intymiai kūno priežiūrai naudoti tik tam skirtas priemones. Intymių kūno dalių oda gali jautriai sureaguoti į paprastų prausimosi priemonių medžiagas, nes intymių sričių oda turi daugiau riebalinių ir prakaito liaukų ir dėl jų gausiai išskiriamo sekreto kinta normalus odos rūgštingumas. Todėl atsiranda palanki terpė grybelinėms ir bakterinėms infekcijoms.
Išorinių lyties organų odos natūralios floros sudėtis beveik nesiskiria nuo kūno odos – tai dažniausiai gramteigiamos bakterijos, neleidžiančios odoje daugintis patogeniniams grybeliniams dariniams. Didžiąją dalį vaginalinės floros sudaro laktobakterijos, ten jos palaiko švelnią rūgštinę terpę (pH 5,0–6,0), sudarančią natūralų barjerą patogeninėms bakterijoms. Vartojant kontraceptinius preparatus, daug angliavandenių, alkoholio, menstruacijų metu, nėštumo ir klimakteriniu laikotarpiu tiesiog būtina išsaugoti natūralų intymių sričių rūgštingumą, kad oda neprarastų galimybės saugoti mus nuo infekcijų.
Atsižvelgdama į tai NATURANDO firma, bendradarbiaudama su ginekologais, dermatologais ir bakteriologais, sukūrė naują, užtikrinančią absoliučią garantiją vartotojui, intymių kūno vietų priežiūros priemonę – putas ir prausiklį  INTYMIAI HIGIENAI "INTIMIL". Į putų sudėtį įeina šios veikliosios medžiagos: alavijas, dedešva,mėta,greifruktų sėklos,laktobacilo bakterijos.

Alavijas – tai fermentų, vitaminų ir kitų biologiškai aktyvių medžiagų (aloino)šaltinis. Veikia baktericidiškai, tonizuoja jautrią ir švelnią intymių vietų odą, malšina pažeidimus. Alavijas gerina kraujo cirkuliaciją, veikia antiuždegimiškai , minkština odą ir aktyvina medžiagų apykaitą joje. Alavijuje esantys vitaminai D, A, C, E, B12 suteikia odai gaivumo.

Dedešva pasižymi antiuždegiminiu, baktericidiniu ir sutraukiamuoju veikimu, turi minkštinamųjų savybių.Taip pat palaiko odos drėgmę, mažina odos paburkimą.

Greifruktų sėklos pasižymi antiuždegiminiu, užgydomuoju ir priešalerginiu veikimu, saugo nuo grybelio.

Mentolis veikia gaivinančiai.

Lactobacilo bakterijos atstato mikroflorą, mažina niežulį.

Putos INTYMIAI HIGIENAI ilgą laiką patikimai saugo, drėkina ir dezodoruoja intymias kūno vietas, nedirgina odos. Apsaugo nuo grybelinių infekcijų, palaiko natūralią rūgštinę terpę. Suteikia malonų ir subtilų kvapą.

Naudojimas: nedideliu kiekiu putų padengti atitinkamas kūno vietas ir rūpestingai nuplovus nuskalauti šiltu vandeniu. Putos rekomenduojamas moterims ir vyrams.

Kiekis: 125 ml

Kilmės šalis :Italija

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

NATURANDO Putos intymiai higienai, 125 ml

NATURANDO Putos intymiai higienai, 125 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.