SEA OF SPA liftinguojanti kaukė su medvile ir hialuronu GOLD BENEFITS, 50 ml

Sea of spa liftinguojanti kaukė su medvile ir hialuronu gold benefits Išplėsti

32,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Kaip žinia mums nepakanka vien tik kremų ir serumų. Mūsų oda prašyte prašosi intensyvesnės priežiūros. O tam pasitarnauja veido kaukės.

Izraelio prekės ženklo Sea of ​​​​Spa  GOLD BENEFITS Cotton extract & Hyaluronic Acid Gold Lifting Mask – yra sukurta naudoti tiems, kam reikalingas itin stiprus odos patempimas.

Medvilnės švelnumo ( sudėtyje esantis ekstraktas), hialurono purslų drėgnumo (hialuronas maksimaliai drėkina odą), aukso dulkių prabangos dosnumas ( Kleopatros mėgstamiausias ingredientas grožio rutinoje) - gaivi ir lengva emulsija akimirksniu įsigeria į odą, suteikia nepakartojamą minkštumo ir harmonijos pojūtį, tinka visų tipų odai.

Atsigulk, pasitepk, užmerk akis 10-15 min. ir pabusk kaip naujai gimusi su GOLD BENEFITS KAUKE. Kaolino molis, figų ekstraktas, linų sėmenų aliejus dunaliella dumbliai ir be abejo auksas su hialuronu atliks savo darbą kol tu ilsėsiesi.

Naudojimas: užtepti kaukę ant švarios veido odos. Po 15-20 min nusausink odą.

Kiekis: 50 ml

Kilmės šalis: Izraelis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

SEA OF SPA liftinguojanti kaukė su medvile ir hialuronu GOLD BENEFITS, 50 ml

SEA OF SPA liftinguojanti kaukė su medvile ir hialuronu GOLD BENEFITS, 50 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.