POSTQUAM ORQUID Intensyvaus poveikio regeneruojantis serumas, 30 ml

-54%
POSTQUAM ORQUID Intensyvaus poveikio regeneruojantis serumas, 30 ml Išplėsti

23,00 €

50,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Senėjimo priežastis visada ta pati: laikui bėgant, odos ląstelės praranda gebėjimą dalytis, oda praranda elastingumą ir pasirodo pirmieji senėjimo požymiai. Tačiau naudojant atitinkamus kremus galime užbėgti laikui už akių.

Šis intensyvaus poveikio ORQUID serumas – tai nepakeičiama odos priežiūros priemonė, kuri gali leisti Jums vėl džiaugtis gaivia ir švytinčia veido oda. Ypač lengvos tekstūros serumas nakčiai yra toks efektyvus dėl vertingų aktyviųjų ingredientų derinio.

Serumo sudėtyje esanti hialurono rūgštis gali suteikti odai ilgalaikį drėkinimą ir gaivos pojūtį, sumažinti net giliausias raukšles ir suglebusias odos vietas. Priemonės sudėtyje esančios „jaunystės molekulės“ gali padėti stimuliuoti odos regeneracijos procesus, greitai ir efektyviai sumažinti pigmentines dėmes bei skatinti kolageno sintezę. Veikliųjų medžiagų dėka, oda gali atgauti stangrumą ir elastingumą, tapti pastebimai lygesnė bei skaistesnė. Skirta visų tipų odai.

Itin lengvas, neriebus.

Naudojimas: nuvalius veidą su odos valymo produktais, paskirstykite kremą  vakarais ant veido, kaklo ir dekolte ir trumpam palikite kad įsigertų.

Kilmės šalis: Ispanija

Kiekis: 30 ml

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

POSTQUAM ORQUID Intensyvaus poveikio regeneruojantis serumas, 30 ml

POSTQUAM ORQUID Intensyvaus poveikio regeneruojantis serumas, 30 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.