POSTQUAM SERUMAS SU KERAMIDAIS, 30 ml

-55%
POSTQUAM NAKTINIS KREMAS SU KERAMIDAIS, 50 ml Išplėsti

25,00 €

55,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Gėrio prisilietimas prie jūsų odos.

Itin galingas keramidų kompleksas praturtintas glicerinu, kviečių gemalų aliejumi, taukmedžio sviestu, tokoferoliu, ascorbil palmitatu, makadamijos aliejus, kolagenas.

Glicerinas - tai 100% natūralus drėkiklis, absorbuojantis ir išlaikantis odoje drėgmę, pritraukiantis jos iš gilesnių odos sluoksnių. Todėl glicerinas itin tinkamas sausos ar jautrios odos priežiūros priemonėse, padeda esant psoriazei, bėrimams.


 Kviečių gemalų aliejus itin turtingas vitaminais A, E, D, E,F, mineralais, proteinais, keramidais. Kviečių gemalų aliejaus sudėtyje yra itin daug tokoferolio, kitaip vadinamo vitamino E - natūralaus, todėl organizmo lengvai pasisavinamo.

Dėl natūralaus vitamino E gausos kviečių gemalų aliejus veikia kaip antioksidantas, todėl itin tinka brandžios odos priežiūrai.

Taukmedžio sviestas yra puikus vitaminų A, E ir F šaltinis, jame gausu ir cinamono rūgšties. Riebiame taukmedžių svieste esantis vitaminas A skatindamas ląstelių atsinaujinimą maitina, ramina sausą, šiurkščią, raukšlėtą odą. Tuo tarpu, vitaminas E veikia kaip antioksidantas, atitolinantis senėjimo procesus.

 Keramidai drėgmės saugotojai mūsų odoje, efektyviai padeda apsaugoti odą nuo dehidratacijos, niežėjimo ir šerpetojimo, maitina odą, suteikia jai gyvybingumo ir audinių vientisumą, sumažina su amžiumi susijusių pokyčių požymių atsiradimą.

 

Makadamijos aliejus ypatingai gerai veikia sausą ar senstančią, brandžią odą.

Kiekis: 30 ml

Kilmės  šalis: Ispanija

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

POSTQUAM SERUMAS SU KERAMIDAIS, 30 ml

POSTQUAM SERUMAS SU KERAMIDAIS, 30 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.