Bio marine stangrinamasis veido serumas

-41%
Bio marine  stangrinamasis veido serumas Išplėsti

19,00 €

32,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

„Serumas ir kremas – du skirtingi produktai pagal savo tekstūrą, sudėtį ir paskirtį. Serumai veikia gilesnius veido odos sluoksnius, greitai įsisavinami. Serumų tekstūra – lengvesnė, vandens pagrindu, o kremų – tirštesnė.

Serumų poveikis – stipresnis, nes jų sudėtyje yra ženkliai daugiau aktyvių medžiagų (pvz. vitaminų, antioksidantų, peptidų, augalinių ekstraktų, hialurono rūgšties, pro ir prebiotikų) – apie 70-80 procentų, o kremuose – iki 20-ies.“

Izraelio prekės ženklo Sea of ​​​​Spa serumas - Bio Marine Firming Dead Sea Face Serum yra apdovanotas unikalia kompozicija.

Serumui efektyvumo suteikia patentuotas „Triple action“ kompleksas. Jis suteikia odai elastingumo, stangrumo.

Sudėtyje yra Negyvosios jūros vandens ir aminorūgščių,  aloe vera, kviečių gemalų aliejus, avižų ekstraktas, valgomųjų kaštainių ekstraktas, figos ekstraktas, linų sėmenų aliejus, kotono ekstraktas).

Naudojimas: Tepti ant švarios veido odos, rekomenduojama prieš kremą.

Kiekis: 40 ml

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

Bio marine  stangrinamasis veido serumas

Bio marine stangrinamasis veido serumas

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.