Esthetic House CP-1 Premium Hair Treatment Pouch, 12,5 ml

Esthetic House CP-1 Premium Hair Treatment Pouch, 12,5 ml Išplėsti

2,50 €

Kiekis:

Pasidalinti:

ESTHETIC HOUSE CP-1  profesionalūs produktai skirti atkurti, atstatyti ir prižiūrėti pažeistus plaukus namuose. Kaukė, skirta sausiems, dažytiems, balintiems, po cheminio apdorojimo, ploniems, nusilpusiems plaukams su keratino kompleksu ir aminorūgštimis, grąžins jiems prigimtinį natūralumą ir gražią išvaizdą. Drėkina, stiprina, suteikia šilko švelnumo.

Atkuriančioje plaukų kaukės sudėtyje yra:

  • hidrolizuotas kolagenas, elastinas, keratinas, šilkas;
  • taukmedžio sviesto, simondsijų, arganų, kamelijų, migdolų, kokosų;
  • hialuronas;
  • aminorūgštys lizinas, histidinas, argininas, aspartas, treoninas, serinas, glutaminas; pupelių, pankolių ekstraktai.

Reguliariai naudojant, plaukai tampa elastingi, lygūs. Kaukė sausiems plaukams neapsunkina, nesukuria „riebių“ sruogų efekto.

Naudojimas: plaukite plaukus tik šampūnu, nusausinkite. Tuomet tepkite kaukę tolygiai per visą ilgį. Pašildykite plaukų džiovintuvu. Rekomenduojama apsivynioti rankšluosčiu. Palaikykite  10 min ir nuplaukite.

Kiekis: 12,5 ml

 

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

Esthetic House CP-1 Premium Hair Treatment Pouch, 12,5 ml

Esthetic House CP-1 Premium Hair Treatment Pouch, 12,5 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.