POSTQUAM SERUMAS SU PREBIOTIKAIS, 30 ml

-51%
POSTQUAM SERUMAS SU PREBIOTIKAIS, 30 ml Išplėsti

29,00 €

59,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Sensacinga naujiena kosmetikos srityje. Apie gerųjų bakterijų naudą mūsų organizmui žino dauguma. Tačiau mikroflorą turi ir mūsų oda.

Atraskite naujausią, pažangesnę kremo formulę, skirtą aktyviai apsaugoti odos mikrobiomą. Jame yra naudingų prebiotikų, papildytų Jakono sultimis, Quinoa aliejumi, 2 tipų hialurono rūgštimi, migdolų aliejumi, Vitaminu E.

Prebiotikai padeda reguliuoti normalią odos mikrobiotiką ir palaiko optimalų jos naudingos mikrofloros lygį.

Quinoa aliejus (bolivinė balanda) padeda sumažinti senėjimo požymius.

Vitaminas E yra itin stiprus antioksidantas. Antioksidantai yra naudingos molekulės, kurios stabdo oksidaciją ir tuo pačiu išankstinį odos senėjimą. Dėmesio centre: vitaminas E, natūralus antioksidantas su senėjimą stabdančiomis savybėmis, kurios blokuoja laisvųjų radikalų poveikį odai ir suteikia jai apsaugą sumažindamas ląstelėms daromą žalą, kurią sukelia per didelis UV spindulių kiekis.

Sudėtyje yra dviejų tipų hialurono rūgštis. Mažos molekulinės masės hialurono rūgštis puikiai prasiskverbia į gilesnius odos sluoksnius, o didelės molekulinės masės pasirūpina išorinių odos sluoksnių drėkinimu ir drėgmės sulaikymu.

Atstatysite mikroflorą ir įgysite natūralią išvaizdą, giliai pamaitinsite ir palaikysite savo odos gynybines savybes. Pagerinsite odos būklę, pagreitinsite regeneraciją ir pasirūpinsite intensyviu drėkinimu. 

Tai viskas, ko reikia, kad Jūsų oda būtų visiškai apsaugota ir gautų tai, kas jai  geriausia. 

Produktas patikrintas dermatologų. Veganiškas. 98% natūralios kilmės ingredientų.

Kiekis: 50 ml

Kilmės šalis: Ispanija

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

POSTQUAM SERUMAS SU PREBIOTIKAIS, 30 ml

POSTQUAM SERUMAS SU PREBIOTIKAIS, 30 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.