ESI Plaukus maitinantis šampūnas su aloe vera ALOEDERMAL, 200 ml

-25%
ESI Plaukus maitinantis šampūnas su aloe vera ALOEDERMAL, 200 ml Išplėsti

9,00 €

12,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

ALOEDERMAL DERMATOLOGIŠKAI TESTUOTAS, ITIN STIPRUS PLAUKO STRUKTŪRĄ ATSTATANTIS ŠAMPŪNAS SU ALOE VERA, ARGANO ALIEJUMI, SORŲ EKSTRAKTU, FITOSTEROLIAIS, PANTENOLIU, ALANTOINU.

  • Aloe Vera sudėtyje esantis aminorūgščių kompleksas atitinka plauko sudėtyje esantį aminorūgščių kompleksą;
  • Aloe Vera sudėtyje esantys saponinai ir kitos natūralios medžiagos valo, stiprina plaukus ir suteikia jiems purumo;
  • Tinka visų tipų plaukams;
  • Puikiai išplauna plaukus;
  • Ramina galvos odą;
  • Mažina pleiskanų atsiradimą;
  • Koncentruotas, todėl užtenka ilgiau;
  • Plaukai nuostabiai žvilga;
  • Subalansuotas pH.

Šampūno su alavijais kita sudėtinė dalis - argano aliejus. Šis aliejus yra puikus lubrikantas ir jau nuo seno naudojamas plaukų priežiūrai. Argano aliejus maitina, drėkina ir stiprina plaukus nuo šaknų iki galiukų.

Šampūnas su alavijais drėkina, maitina plaukus, pašalina pleiskanas, sumažina galvos niežėjimą, padeda atkurti drėgmės balansą, kuris yra labai svarbus, kad plaukai būtų stiprūs ir vešlūs. Šampūnas su alavijais yra sukurtas tam, kad plaukai būtų švarūs, sveiki, neprarastų blizgesio ir būtų lengvai sutvarkomi.

Kiekis: 200 ml

Kilmės šalis: Ispanija

 

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

ESI Plaukus maitinantis šampūnas su aloe vera ALOEDERMAL, 200 ml

ESI Plaukus maitinantis šampūnas su aloe vera ALOEDERMAL, 200 ml

Informacija pateikiama pažintiniais tikslais.

ALOE VERA - tai gamtos dovana odai.

Alijošius, alavijas, aloe vera – tai nuo seno žinomas ir medicinoje naudojamas augalas. Nors gamtoje randama apie 200 alijošiaus rūšių, tačiau tik 4-5 iš jų naudojamos medicinoje ir kosmetikoje. Viena iš jų – Aloe Barbadensis.

Alijošiaus pavadinimas kilo iš arabiško žodžio „kartus“, nes nupjovus alijošiaus lapą, išsiskiria karčios sultys. Alijošių taip pat vadina „dykumų lelija“, „nemirtingumo augalu“, „medicininiu augalu“.

Daugelis senovės šaltinių, įskaitant ir Bibliją, mini alijošių ir jo panaudojimą gydymo tikslais. Sakoma, kad alijošius buvo ir Kleopatros grožio paslaptis (68-30 m. pr. Kr.). Pasak šaltinių, Kleopatra alijošiaus želė tepdavo odą, norėdama apsaugoti ją nuo aktyvių saulės spindulių ir tikėdama, kad alijošiaus želė išsaugos jos jaunystę.

Pirmame amžiuje po Kristaus garsus Graikijos mokslininkas Dioskoridas atrado gausybę alijošiaus gydančių savybių – nuo teigiamo poveikio inkstams iki odos nudegimų gydymo.

Alijošius plačiai naudojamas visame pasaulyje iki šių dienų.  Atliktos alijošiaus studijos įrodė, kad alijošius pagreitina gijimo, ypač nuo nudegimų, procesus. O dermatologai alijošių naudoja odos gydymui, nes įrodyta, jog alijošius panaikina ar sumažina viršutinių odos sluoksnių randus bei aknės požymius.

Cheminiai alijošiaus tyrimai atskleidė, jog alijošiaus sudėtyje yra daugiau kaip 200 natūraliai susidariusių mineralų, vitaminų, amino rūgščių, proteinų ir kitų medžiagų. Tačiau bene svarbiausia alijošiaus savybė – 80 % alijošiaus sudėties sudaro vanduo. Dėl šios priežasties alijošius natūraliai, bet intensyviai drėkina odą.

Pirmajame mūsų eros amžiuje Romos mokslininkas Plinijus plačiai aprašė alavijo veiksmingumą gydant žaizdas. Šiandien alavijas laikomas viena efektyviausių gamtinių raminamųjų priemonių saulės nudegintai ar sudirgintai odai, taip pat ir puikiu odos drėkikliu.

Alavijas: atstato prarastą drėgmę, ramina sugrubusią ar saulės nudegintą odą, turi magnio laktato – veikiančio prieš sudirgimus.

Alijošius plačiai naudojamos liaudies medicinoje. Jame gausu proteinų, magnio, cinko, kalcio, vitaminų A, C, E, B ir svarbiausių riebiųjų rūgščių.

Aloe Vera yra ideali priemonė plaukams ir galvos odos priežiūrai, nes:

  •  pasižymi antigrybeliniu poveikiu. Daugelis pleiskanų ir seborėjos formų atsiranda dėl to, kad grybelinės bakterijos dauginasi nešvariuose riebalinių odos liaukų išskiriamuose riebaluose.
  •  fermentų veikla skatina negyvų ląstelių atsiskyrimą nuo odos ir spartina naujų ląstelių augimą.
  • sudėtyje esantis aminorūgščių kompleksas atitinka plauko sudėtyje esantį aminorūgščių kompleksą.
  •  sudėtyje esantys saponinai ir kitos natūralios medžiagos valo, stiprina plaukus ir suteikia jiems purumo.
Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.