ESI Apsauga veidui SPF20 ALOEDERMAL, 75 ml

-50%
ESI Apsauga veidui SPF20 ALOEDERMAL, 75 ml Išplėsti

9,50 €

19,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

ALOEDERMAL APSAUGINIS KREMAS NUO SAULĖS VEIDUI, SU SPF20 SU HIALURONO RŪGŠTIMI, ALOE VERA, KOENZIMU Q 10; ARGANO ALIEJUMI, VIT. E

Blyški ar bronzinio įdegio oda – kokia madinga? Gydytojai pasakys, kad visada madinga yra sveika oda. Kaip ją išlaikyti tokią? Kaip tinkamai prižiūrėti vasarą, kad saulės spinduliai neišryškintų raukšlių ar jau esamų odos trūkumų ir juo labiau nepridėtų naujų? Be to, turėtume nepamiršti ir tokių rimtų ligų, kaip odos vėžys, kurio vystymuisi taip pat didelę įtaką daro saulė.

Kaip apsaugoti probleminę odą, pvz., spuoguotą, su išryškėjusiais kapiliarais?

Jeigu oda pažeista rožinės, įvairių pigmentacijos sutrikimų, SPF apsaugą rekomenduojama naudoti didesnę. Didžiausias filtras yra SPF 50+. Saulė daro blogą įtaką kapiliarams, ji juos dar labiau gilina, plečia. Gana daug vyresnio amžiaus moterų kenčia dėl išsiplėtusių kapiliarų, tad joms taip pat būtina stipresnė apsauga.

Kaip apsaugoti odą nuo strazdanų, pigmentinių dėmių, šlakų, apgamų atsiradimo?

Vis daugiau žmonių, net jauname amžiuje, kenčia nuo pigmentinių dėmių ir nelygios odos pigmentacijos. Hormonų svyravimai, netinkama odos priežiūra, liekamieji reiškiniai po jaunatviškos acne, sumažėjusios apsauginės odos savybės, amžius, dažnas ir ilgas buvimas saulėje be apsauginių priemonių sutrikdo sudėtingą odos pigmentacijos mechanizmą. Kaip raukšlės ar odos stangrumo praradimas, taip ir pigmentinės dėmės – išoriniai odos senėjimo požymiai.

Veikiama UV spindulių oda jaučia pavojų ir suaktyvina savisaugos mechanizmus, todėl storėja epidermis, aktyvėja melanino gamyba. O tai lemia įvairaus intensyvumo ir dydžio pigmentinių dėmių atsiradimą. Nevientisas odos tonas suardo gražią odos išvaizdą.

Lėtiniai odos pokyčiai – fotosenėjimas. UV spindulių poveikis - nudegimai ir kiti pokyčiai sumuojasi bėgant metams. UV spinduliai sukelia vadinamųjų laisvųjų radikalų atsiradimą odoje. Susikaupęs didesnis jų kiekis veikia kaip nuodas ir yra labai žalojantis ląsteles ir net genetinę medžiagą - DNR. Oda stengiasi apsisaugoti, gamindama melaniną, bet tam reikia laiko.

UVB spinduliai veikia išorinį sluoksnį epidermį (sukelia paraudimą, melanino gamybą, odos patamsėjimą po 3-6-ų parų). UVA spinduliai skverbiasi giliau į dermą, jie yra pagrindiniai senėjimo “kaltininkai” sukelią greitą pigmentaciją, trunkančią 12 val., sutrikdo elastino ir kolageno skaidulų gamybą, todėl atsiranda smulkių raukšlelių, įvairiausių pigmentinių dėmių, gali vystytis vėžiniai pakitimai. Fotosenėjimo reiškiniai labiausiai matomi atvirose vietose – veido, kaklo, rankų odoje.

Pigmentuotą veido ir kūno odą būtina apsaugoti nuo ultravioletinių saulės spindulių, naudojant apsauginius kremus net ir saulėtą žiemos dieną.

Veido kremas padės apsisaugoti nuo nepageidaujamų saulės veiksnių.

SUDĖTYJE NĖRA PARABENŲ, ALERGENŲ, PEG, SILIKONŲ, PARFIUMO.

Kiekis: 75 ml

Kilmės šalis: Italija

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

ESI Apsauga veidui SPF20 ALOEDERMAL, 75 ml

ESI Apsauga veidui SPF20 ALOEDERMAL, 75 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.