Alūno akmens dezodorantas purškiamas, 50 g

-60%
Alūno akmens dezodorantas purškiamas, 50 g Išplėsti

4,00 €

10,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Lot. Potassium alum.

Priežastis, dėl kurios kūnas ima skleisti nemalonų kvapą - tai dviejų tipų prakaito liaukų, egzokrininių ir apokrininių, veikla. Egzokrininės liaukos išsidėsčiusios po visą kūną, tačiau daugiausia jų yra pažastyse, ant delnų ir kulnų.

Egzokrininės liaukos reguliuoja kūno temperatūrą ir išskiria vandens, druskos ir mineralų, tokių kaip natris, mišinį. Pats savaime šis kokteilis nekvepia, tačiau po kelių valandų jame ima daugintis bakterijos. Dėl to ir atsiranda nemalonus kvapas, kurį, beje, nesunku įveikti dažniau prausiantis ir naudojant dezodorantą. Žinia, svarbu, kad naudotumėte ne antiperspirantą, bet rinkitės natūralias priemones, naikinančias šiuos nemalonumus.

Žmonės dažnai neskiria, kuo skirasi dezodorantas ir antiperspirantas. „Dezodorantai gali naikinti bakterijas, antiperspirantai gali stabdyti prakaitavimą. Dezodorantų sudėtyje pagrindinis komponentas yra konservantas – tam tikras antimikrobinis junginys. Tuo tarpu antiperspirantų sudėtyje yra aktyvios druskos, kurios „susiuva“ baltymo makromolekules, tokiu būdu užkimšdamos odos poras ir neleisdamos ištekėti prakaitui. Kadangi žmogus turi prakaituoti, kad neperkaistų jo kūnas, todėl dažnai naudojami antiperspirantai gali pakenkti žmogaus sveikatai. Nuo 1972 m. JAV jie priskiriami bereceptinių vaistų grupei, Japonijoje – pseudovaistų kategorijai.

Natūralus dezodorantas - Alūno kristalas. Šio natūralaus dezodoranto pagrindas - natūrali kalio alūno druska, kuri ištirpusi ant odos gali padėti efektyviai stabdyti bakterijų dauginimąsi, todėl puikiai gali padėti neutralizuoti prakaito kvapą.

Naudojant šį dezodorantą, neužkemšamos prakaito liaukos, todėl nesutrinka prakaitavimas, natūralus toksinų šalinimas.

Tai 100 % natūralus produktas, jame nėra alkoholio, aliuminio chlorohidrato, sintetinių kvapų.

Jis yra visiškai saugus - nealergizuoja, tinka visiems, vyrams, moterims, paaugliams. Nepalieka jokių dėmių ant rūbų.

Naudojimas: į buteliuko turinį įpilti vandens. Turimu turiniu purkšti prakaituojančias vietas.

Kiekis: 50 gr. alūno kristalų indelyje su purkštuku

 

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

Alūno akmens dezodorantas purškiamas, 50 g

Alūno akmens dezodorantas purškiamas, 50 g

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.