DAILY LOOFA (ŠVEITIKLIS)

-46%
DAILY CONCEPT LOOFA (ŠVEITIKLIS) Išplėsti

4,90 €

9,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Natūrali lufa kempinė (ang. loofah, luffa) – maždaug 25 cm ilgio moliūginių augalų šeimos vaisius, savo forma ir dydžiu primenantis agurką. Augalas, dar XVI a. aptiktas Egipte, vėliau pagal tai ir pavadintas egiptietiškuoju agurku. Lufa auginama ir valgoma kaip daržovė, tačiau tam derlius turi būti nuimamas ankstyvoje vystymosi stadijoje. Vėliau vaisiai subręsta, virsta pluoštu ir tampa 100% natūralia kempine.

Vos gavusi drėgmės kempinė išsipučia ir suminkštėja, tačiau nepraranda savo abrazyvumo, todėl ji gali būti naudojama kaip švelnus šveitiklis ir prausimosi priemonė vonios ritualuose, šveistukas ar kempinė namų apyvokoje arba kaip dekoro elementas. 100% natūrali ir 100% biologiškai suyranti lufa kempinė – tobula aplinkai draugiška alternatyva iš putintų plastikų pagamintoms kempinėms.

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

DAILY LOOFA (ŠVEITIKLIS)

DAILY LOOFA (ŠVEITIKLIS)

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.