KIETAS ŠAMPŪNAS GREIPFRUTAS, 60 g

-36%
SAUSAS ŠAMPŪNAS GREIPFRUTAS, 60 g Išplėsti

7,00 €

11,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Block soap reiškia natūralią ir 100% be plastiko kosmetiką. Visuose sausuose muilo šampūnuose yra koncentruoto šampūno be palmių aliejaus ir jie yra rankų darbo. Kiekvienas gabalėlis yra 100% veganiškas ir pagamintas iš kokosų arba taukmedžio sviesto ir įvairių augalinių produktų, tokių kaip migdolų, avokadų, makadamijų, kokosų ir mangų, aliejų. Kiekviename šampūne taip pat yra specialių ingredientų, tinkančių tam tikriems plaukų tipams, pavyzdžiui, šviesiems, riebiems ar ploniems plaukams. Kadangi tai yra natūralūs ingredientai, poveikis gali būti švelnesnis nei cheminių šampūnų. To pranašumas yra tas, kad galite naudoti bet kokį sausą muilą bet kokio tipo plaukams.

Kodėl kietas šampūnas yra tvaresnis?

Yra daugybė priežasčių, kodėl kieti šampūnai yra tvaresnis pasirinkimas nei skysti šampūnai - tiek dėl jų įpakavimo, tiek dėl pačių ingredientų. Kadangi šampūnas yra kietas, jis dažniau įvyniojamas į popierių, lyginant su plastiku, kuris lengviau perdirbamas. Taip pat jie yra mažesni, todėl jiems reikia mažiau pakuotės, o tai labai tinka ekologiškai mąstantiems vartotojams - 64% jų, kaip rodo tyrimai, dabar ieško produktų su perdirbtomis pakuotėmis.

Kietuose šampūnuose ingredientai yra sutirštintos formos, todėl jie tarnauja ilgiau nei skysti šampūnai. Vienas kietas šampūnas tarnauja dvigubai ilgiau nei standartinis 250 ml šampūno buteliukas - tai reiškia dvigubai daugiau plovimų. Taigi, pakeisdami buteliukus į kietą šampūną, sutaupysite laiko (jei atsižvelgsite į keliones į parduotuvę!), pinigų ir plastiko.

KIETAS šampūnas GREIPFRUTAS

Dėl natūralių ingredientų šampūnas GREIPFRUTAS tinka bet kokio tipo plaukams.

Eterinis greipfrutų aliejus gali padėti sumažinti pleiskanas ir atstatyti riebią galvos odą,  suteikia plaukams muilo žemišką aromatą. Šis plaukų muilas iš esmės tinka kiekvienam plaukų tipui ir yra ypač puikus, kai jūsų plaukai greitai tampa riebūs. 

Tik natūralūs, plaukus stipriai maitinantys ingredientai: Taukmedis, makadamijų aliejus, granatų sėklų aliejus, Vitaminas E, greipfrutų ekstraktas.

Kiekis: 60 g.

Kilmės šalis: Olandija

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

KIETAS ŠAMPŪNAS GREIPFRUTAS, 60 g

KIETAS ŠAMPŪNAS GREIPFRUTAS, 60 g

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.