DAX COSMETICS Prabangus CASHMERE korektorius, 2,5 ml

-50%
DAX COSMETICS Prabangus CASHMERE korektorius, 2,5 ml Išplėsti

9,00 €

18,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Išskirtinis, daugiafunkcis, švelniai kreminės konsistencijos korektorius. Puikiai išlygina odos netobulumus  ir užtikrina nepriekaištingą išvaizdą visai dienai  Puikiai užpildo mažas raukšleles, slepia tamsius paakius, paraudimus, kraujagysles, kapiliarus ir apgamus. 

Dax Cashmere korektoriaus sudėtyje yra drėkinamųjų ingredientų, kurie neleidžia odai sausėti, ir vitaminų komplekso, kuris puoselėja odą. Vitaminai A, E, C gali padėti sulėtinti odos senėjimo procesus, suvienodinti odos spalvą, sutekti odai elastingumo ir stangrumo. Sudėtyje esantis VITAMINAS PP gali padėti sumažinti išsiplėtusius kapiliarus. Taigi, šis korektorius ne TIK SLEPIA, BET IR SLOPINA ODOS PROBLEMAS!
Priemonė odą padengia lengvu it KAŠMYRAS sluoksniu, išlygina jos atspalvį ir nekimšdama porų leidžia odai kvėpuoti. Todėl atsparumas vandeniui ir prakaitui – garantuotas!

Siekiant maksimalaus rezultato rekomenduojama naudoti drauge su Cashmere secret baziniu makiažo kremu ir makiažo pagrindu!

Kiekis: 2,5 ml

 

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

DAX COSMETICS Prabangus CASHMERE korektorius, 2,5 ml

DAX COSMETICS Prabangus CASHMERE korektorius, 2,5 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.