DIET ESTHETIC Kūno pienelis su ikrais, 250 ml

-47%
DIET ESTHETIC Kūno pienelis su ikrais, 250 ml Išplėsti

8,00 €

15,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Esame oficialus prekinio ženklo DIETESTHETIC platintojas Lietuvoje. Prieš pirkdami šio prekinio ženklo kosmetikos priemones  kitur, įsitikinkite ar jie nėra klastotės. Kadangi pastaruoju metu Lietuvos rinkoje daugėja originalių prekių klastočių, siekiame jus apsaugoti nuo to. Patikimiausia prekes pirkti iš atstovo arba bent jau mūsų prekėmis prekiaujančiuose portaluose ar prekybos taškuose. Ten visuomet bus nurodytas pardavėjas UAB „BNO“.

KŪNO PIENELIS SU IKRAIS, ALAVIJU, KOKOSŲ ALIEJUMI, ALYVUOGIŲ ALIEJUMI, RICINŲ ALIEJUMI, HIALURONU, 250 ml

IKRAI YRA LABIAUSIAI VERTINAMAS INGREDIENTAS VISOSE IŠSKIRTINĖSE IR PRESTIŽINĖSE KOSMETIKOS PRIEMONĖSE. SAVYJE IKRAI TURI DAUG AMINORŪGŠČIŲ, PROTEINŲ, ATSTATANČIŲ ELEMENTŲ IR PEPTIDŲ, O JŲ SUDĖTIS LABAI PANAŠI Į JAUNAS LĄSTELES, ESANČIAS EPIDERMYJE.

Veiksmingas drėkinamasis kremas su natūraliais augalų ekstraktais, ikrų ekstraktu, hialurono rūgštimi. Deramai subalansuoti didelės koncentracijos aliejai, baltymai, mineralai intensyviai drėkina odą, gaivina ir ramina. Kelių sudedamųjų dalių ( ikrai, hialuronas, aliejai) derinys suteikia odai neprilygstamą gaivą ir švytėjimą - ypatingą prabangos pajūtį. Kremas maitina ir drėkina veido odą, teikia jos ląstelėms energijos.

Tai moderni kremo formulė, jungianti labiausiai pažangius principus kovoje su odos senėjimu. Ikrų ekstrakte esantys glikoproteinai, peptidai ir amino rūgštys, sąjungoje su vitaminais A ir E, keramidais ir glikoaminoglikanais pasiekia ypatingai drėkinantį poveikį. Dėka regeneruojančio ir senėjimą stabdančio poveikio, oda tampa lygi, lanksti ir atsinaujina nuo pat pirmo produkto panaudojimo.

Gan stiprus antioksidantų kokteilis (ikrų ekstraktas, alavijas, alyvuogių ir kokosų aliejai, hialuronas ir kt.):

- Pagyvina ir sustiprina visas ląstelių funkcijas bei pagreitina ląstelių regeneraciją;

- Atstato lipidų ir drėgmės pusiausvyrą;

- Intensyviai maitina ir drėkina;

- Pagerina odos elastingumą, suteikdamas ilgalaikį poveikį.

Be mineralinės alyvos, parabenų, alergenų.

Naudojimas: tinkamas nuo 25 - 30 m., tepti ryte arba vakare ant švarios odos. Puikiai įsigeria į odą, grąžindamas odai elastingumą ir gyvybiškumą.

Kilmės šalis: Ispanija

Kiekis: 250 ml

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

DIET ESTHETIC Kūno pienelis su ikrais, 250 ml

DIET ESTHETIC Kūno pienelis su ikrais, 250 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.