OMIA Natūralus veido ir kūno kremas su migdolais, 200 ml

-59%
OMIA Natūralus veido ir kūno kremas su migdolais, 200 ml Išplėsti

7,00 €

17,10 €

Kiekis:

Pasidalinti:

NATŪRALUS VEIDO IR KŪNO KREMAS SU MIGDOLŲ ALIEJUMI, TAUKMEDŽIO SVIESTU, CHONDRUS CRISPUS DUMBLIAIS, 200 ml - JAUTRIAI, LINKUSIAI Į NIEŽULĮ, SAUSAI ODAI

Migdolų aliejus tinka visų tipų odai, netgi kūdikiams. Jame gausu vitaminų A, B1, B2, B6, E, F, mineralų, lecitino, proteinų.  Minkština, palaiko odos pH balansą, rūgštingumo ir drėgmės balansą. Aliejus atstato drėgmę, pamaitina, minkština sausą odą. Nuramina sudirgusią pleiskanojančią odą. Ne tik mažina, bet ir saugo nuo išsausėjimo. Švelnina, lygina odą, ramina niežulį.

TAUKMEDŽIO SVIESTAS:

taukmedžių sviesto sudėtyje yra apie 10% biologiškai aktyvių ingredientų, kurie greitina žaizdų gijimą, nuramina sudirgusią odą, mažina niežėjimą, gydo probleminę – išsausėjimų pažeistą, senstančią, suskeldėjusią – odą, slopina uždegimus.  Tinka randų prevencijai. Nuramina jautrią vyrų odą, ypač po skutimosi.
Taukmedžio svieste yra apie 90% drėkinamųjų sudedamųjų dalių, labai didelis kiekis vitaminų A, E ir F. Taukmedis skatina ląstelių atsinaujinimą ir gerina kapiliarinę cirkuliaciją. Taukmedžių svieste yra visi elementai, kurie yra būtini palaikyti sveikos odos balansą (oda aprūpinama visais reikalingais vitaminais ir elementais), elastingumą (sutvirtina odą bei ją stangrina, suteikia tamprumo) ir odos tonui (padeda sumažinti pigmentacijos ženklus ir dėmių atsiradimą). Todėl taukmedžių sviestas puikiai padeda atsigauti sausai ir pleiskanojančiai odai po nudegimų saulėje. Be to, jis turi natūralią UV apsaugą; labai naudingas vabzdžių įgėlimų, alergijos, nudegimų, nušalimų ar kitų odos pakenkimų atvejais.

Drėkinamasis jūros komponentas raudonieji Chondrus Crispus dumbliai - originali veikliųjų jūrinės kilmės medžiagų kombinacija, kurios dėka mineralinės druskos, mikroelementai, polisacharidai ir oligosacharidai suteikia trigubą poveikį: drėkina, ramina ir skaistina odą. Taip pat teigiama, kad raudonieji Chondrus crispus dumbliai stangrina odą, švelnina odą, mažina bėrimus. Pilnai atkuria odos drėgmės lygį. Gerina ląstelių medžiagų apykaitą, tonizuoja audinius.

0 % PARABENŲ, SILIKONŲ, MINERALINĖS ALYVOS, SINTETINIŲ DAŽŲ.

Kiekis: 200 ml

Kilmės šalis: Italija

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

OMIA Natūralus veido ir kūno kremas su migdolais, 200 ml

OMIA Natūralus veido ir kūno kremas su migdolais, 200 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.