EKEL valomosios putos su hialurono rūgštimi, 100 ml

EKEL valomosios putos su hialurono rūgštimi, 100 ml Išplėsti

5,30 €

Kiekis:

Pasidalinti:

EKEL valomosios veido putos su hialurono rūgštimi gali sugrąžinti prarastą odos drėgmę bei akimirksniu odą padaryti skaistesne. Taip pat, hialurono rūgštis nuramins nuo makiažo sudirgusią odą ir padės išvengti odos paraudimo.

Hialurono rūgšties molekulės gali prisijungti net iki 1000 kartų daugiau sveriančias vandens molekules, todėl jos pasirūpina, kad Jūsų veidas taptų akimirksniu sudrėkintas! Be to, hialurono rūgštis gali padėti sumažinti odoje esančių linijų bei raukšlių matomumą sugrąžindama odai drėgmę ir praturtindama odą elastinu, kuris sukuria putlumo efektą. Vos patekusi ant odos, hialurono rūgštis atgaivina odos kontūrus bei sukuria jaunos odos efektą, o tai leidžia veido odai atrodyti skaisčiau.

Naudojimas: išspauskite reikiamą kiekį delne ir suvilgykite. Tolygiai pamasažuokite ant veido ir gerai nuplaukite drungnu vandeniu.

Kilmės šalis: Korėja

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

EKEL valomosios putos su hialurono rūgštimi, 100 ml

EKEL valomosios putos su hialurono rūgštimi, 100 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.