MISSHA Aqua Peptide Custom Skin Care 99 veido kremas, 50 ml

MISSHA Aqua Peptide Custom Skin Care 99 veido kremas, 50 ml Išplėsti

21,90 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Aqua Peptide Custom Skin Care kremas tinka jautriai odai, gali padėti nuraminti, atvėsinti, drėkinti ir regeneruoti odą. Ypač rekomenduojamas mišriai ir riebiai odai.

Aqua Peptide Custom Skin Care 99 kremas - 99% drėkinamųjų ingredientų.

Kremas su 4 tipų peptidų liposomomis ir drėkinančių ingredientų koncentracija yra būtina priemonė, bet kokio tipo odai prižiūrėti.

Lengva kremo struktūra gali padėti suteikti odai neįtikėtiną komforto jausmą, greitai absorbuojasi, giliai drėkina odą tiek paviršiuje, tiek giliuose sluoksniuose. 

Peptidų dėka kremas gali padėti ne tik drėkinti odą, bet ir palaipsniui gali padėti išlyginti raukšles, suteikti odai trokštamo minkštumo, lygumo ir elastingumo, gali padėti pagerinti veido odos būklę ir gali padėti apsaugoti nuo neigiamo aplinkos poveikio.

Sudėtyje esantis:

  • Kaktuso ekstraktas drėkina ir ramina, normalizuoja odos vandens pusiausvyrą ir prisideda prie drėgmės išsaugojimo. Be to, ekstraktas gali padėti pagerinti kraujo mikrocirkuliaciją. Dėl didelio antioksidantų kiekio, jis gali padėti apsaugoti odos ląsteles nuo laisvųjų radikalų bei nuo ankstyvo senėjimo;
  • Dygliuotų kriaušių ekstraktas neutralizuoja patogeninę mikroflorą, gali padėti apsaugoti nuo laisvųjų radikalų;
  • Dumblių ekstraktas – gali padėti atkurti pažeistas ląstelių membranas, skatinti žaizdelių gijimą;
  • Apelsinų aliejus - minkština ir maitina odą, prisotina ją vitaminu C, gali padėti pašalinti negyvas odos ląsteles, gali padėti mažinti pigmentaciją, paraudimą, riebalų perteklių;
  • Hidrolizuoti augaliniai baltymai - turi anti - senėjimo savybę. Jie gali padėti išlyginti raukšles, pagerinti odos elastingumą;
  • Hialurono rūgštis - gali padėti išlaikyti optimalų drėgmės lygį, gali padėti palaikyti normalią medžiagų apykaitą.

Sudėtyje nėra: metilparabeno, butilparabeno, etilparabeno, propilparabeno, izopropilparabeno, izobutilparabeno, benzilo alkoholio, trietanolamino, BHT.

Naudojimas: užtepkite ant švarios veido odos ir švelniai įmasažuokite.

Kiekis: 50 ml

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

MISSHA Aqua Peptide Custom Skin Care 99 veido kremas, 50 ml

MISSHA Aqua Peptide Custom Skin Care 99 veido kremas, 50 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.