OZONRELIVE Ozonuotas veido serumas Siero Viso, 30 ml

-53%
OZONRELIVE Ozonuotas veido serumas Siero Viso, 30 ml Išplėsti

25,00 €

53,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Informaciją apie ozonuotą aliejų skaitykite aukščiau pateiktoje medžiagoje.

Ozonas – natūralus gamtos reiškinys, stipriausias gamtoje žinomas antibiotikas!!

NE VELTUI NIKOL KIDMAN JĮ PAVADINO " OZONAS - DIDYSIS KOSMETOLOGAS"

Veido oda yra labiausiai pažeidžiama aplinkos sąlygų ir taršos. Ji apsisaugo dėl to, kad odos ląstelės greitai atsinaujina. Senstant ląstelių atsinaujinimas slopsta, blogėja jo kokybė. Dėl to oda plonėja ir tampa trapesnė, pradeda formuotis raukšlės, oda netenka elastingumo. „Ozonrelive“ veido serumas, rinkoje atsiradęs po 20 metų ozono tyrimų, yra idealus produktas, padedantis odai apsisaugoti nuo kasdien patiriamo streso. Iki 20 % ozonuotas alyvuogių aliejus yra kremo pagrindas, aprūpinantis odą milijonais deguonies molekulių, greitinančių ląstelių medžiagų apykaitą bei stimuliuojančių ląstelių aktyvumą, padedančių atsistatyti odos audiniams. Aliejus saugo nuo laisvųjų radikalų ir stimuliuoja natūralius nuo oksidantų saugančius enzimus, padedančius odai apsisaugoti nuo žalingo aplinkos poveikio. Saldžiosios ceratonijos derva yra natūraliai išgaunama iš saldžiavaisio pupmedžio sėklų. Tai augalinis kolagenas ir natūrali sintetinio kolageno bei hialurono rūgšties alternatyva. Ji sinergiškai veikia ozonuotą alyvuogių aliejų, drėkindama, apsaugodama ir regeneruodama odą. Derva tarsi užpildo raukšleles, todėl lėtina jų atsiradimą. Vitaminas E saugo nuo laisvųjų radikalų. „Ozonrelive“ intensyvus biologinis veido serumas padeda pasiekti kelių rezultatų:

-         drėkina ir saugo nuo raukšlių;

-         stiprina odos apsaugines galias ir suteikia odai energijos;

-         ramina paraudusią odą;

-         15 % padidina nuo oksidantų ir laisvųjų radikalų saugančių molekulių kiekį;

-         padeda įsigerti į odą kitiems produktams;

-        gali pagerinti odos kraujotaką;

-        aprūpina audinius deguonimi, kas stabdo odos senėjimą;

-        skatina kolageno ir elastino gamybą, tokiu būdu stabdo raukšlių susidarymą.

Dėl to šis serumas itin tinka odos apsaugai nuo senėjimo ir taršos, suteikia odai švytėjimo ir elastingumo. Oda atrodo jaunesnė ir sveikesnė. Serumas yra bekvapis, todėl ypač tinka jautriai, plonai ir atopinei odai.

Kilmės šalis: Italija

Kiekis: 30 ml

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

OZONRELIVE Ozonuotas veido serumas Siero Viso, 30 ml

OZONRELIVE Ozonuotas veido serumas Siero Viso, 30 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.