OZONRELIVE Ozonuotas šampūnas, 200 ml

OZONRELIVE Ozonuotas šampūnas, 200 ml Išplėsti

29,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

OZONUOTAS ŠAMPŪNAS

Informaciją apie ozonuotą aliejų skaitykite aukščiau pateiktoje medžiagoje.

Ozonrelive Shampoo yra švelnus, mažai putojantis šampūnas. Hipoalerginis, efektyviai valo, nekenkia galvos odai ir nepanaikina apsauginio hidrolipidinio plauko apvalkalo, kadangi jame esančios paviršinio aktyvumo medžiagos Decil Glucoside nėra agresyvios - kilusios iš gliukozės jos visiškai dera su oda.

Išskirtinė sudėtis

Išskirtinės sudėties šampūnas neleidžia pakisti plauko struktūrai, atkuria apsauginę hidro-lipidinę plėvelę, valo galvos odą ir naikina pleiskanas.

Plaukai tampa žvilgantys, purūs ir gražiai krenta. Ypač rekomenduojama dažytiems ir nualintiems plaukams. Savybės: valo ir atgaivina galvos odą, apsaugo ją nuo pleiskanojimo ir mažina jį.

Ozono prisotintas aliejus, turintis minkštinamąjį poveikį, maitina ir drėkina plaukus bei galvos odą, apsaugodamas ją nuo pleiskanojimo ir mažindamas jį. Dėl jame esančių deguonies-ozono molekulių aktyvuojama mikrocirkuliacija, o tai skatina medžiagų apykaitą ir gynybines jėgas, kad plaukas būtų geriau apsaugotas.

Ozonas naikina mikroorganizmus, subalansuoja riebalinių liaukų sekreciją, naikindamas pleiskanas. Sudėtyje esanti mirtenė veiksmingai valo, o švelnios ir odos nedirginančios paviršinio aktyvumo medžiagos veiksmingai pašalina nešvarumus.

Raminamasis medetkų fitokompleksas turi galvos odos sudirgimą mažinantį poveikį. Atgaivinus galvos odą, plaukai vėl tampa sveiki ir gyvybingi, lengvai iššukuojami. Šampūnas naudingas tuo atveju, jei galvos oda yra pleiskanota, sudirgusi, pakitusios mikrofloros. Mažina pernelyg gausų plaukų slinkimą.

BE PARABENŲ; BE SLS; BE SLES

Kilmės šalis: Italija

Kiekis: 200 ml

 

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

OZONRELIVE Ozonuotas šampūnas, 200 ml

OZONRELIVE Ozonuotas šampūnas, 200 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.