DIET ESTHETIC Kremas su sraigių sekretu VITOVIT, 50 ml

DIET ESTHETIC Kremas su sraigių sekretu VITOVIT, 50 ml Išplėsti

15,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Esame oficialus prekinio ženklo DIETESTHETIC platintojas Lietuvoje. Prieš pirkdami šio prekinio ženklo kosmetikos priemones  kitur, įsitikinkite ar jie nėra klastotės. Kadangi pastaruoju metu Lietuvos rinkoje daugėja originalių prekių klastočių, siekiame jus apsaugoti nuo to. Patikimiausia prekes pirkti iš atstovo arba bent jau mūsų prekėmis prekiaujančiuose portaluose ar prekybos taškuose. Ten visuomet bus nurodytas pardavėjas UAB „BNO“.

KREMAS SU SRAIGIŲ SEKRETU (sertifikuotas ECOCERT), 50 ml. 

Sraigių koncentruotame ekstrakte daug proteinų, vitaminų, kolageno, elastino, alantoino, glikolio rūgšties, natūralių antibiotikų. Jis turi stulbinantį atstatomąjį poveikį dėl alantoino ir sugebėjimo panaudoti iš maisto gaunamą kalcį.

Šis koncentratas gaminamas ne iš pačių sraigių, o tik iš jų gaminamo mucino.Šis sudarytas iš labai veiksmingų biologiškai aktyvių proteoglikanų, proteininių fermentų, vario peptidų, antimikrobinių peptidų.

Sraigių sekretas ne tik drėkina ir patempia odą bei suaktyvina ląstelių regeneraciją, bet ir kovoja su odos nelygumais, spuogais, turi atstatomąjį poveikį, pašalina nuovargio ir streso pėdsakus veido odoje.

Kosmetiniai sudėtinių dalių efektai: SKAITYKITE VIEŠOJE ERDVĖJE.

Kremas rekomenduojamas pavargusiai, pilkšvai, išsausėjusiai ar su užsikimšusiomis poromis, nešvariai odai.

Nėra parabenų, etilo alkoholio, sintetinių dažų, mineralinės alyvos, silikonų.

Naudojimas: tinkamas nuo 30-35 m., sodri, šilkinė kremo tekstūra sukurs odai nepakartojamą komfortą, jei jį  tepsite ant švarios odos ryte ir vakare.

Kiekis: 50 ml

Kilmės šalis: Ispanija

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

DIET ESTHETIC Kremas su sraigių sekretu VITOVIT, 50 ml

DIET ESTHETIC Kremas su sraigių sekretu VITOVIT, 50 ml

Informacija pateikiama pažintiniais tikslais.

Sraigės atsirado Žemėje prieš 6 milijonus metų. Norėdamas apsaugoti savo kūnelį ir kiautą, šis moliuskas išskiria lipnų sekretą, kurio pagrindinis komponentas yra mucinas – seilių baltymas, teikiantis glitumo ir turintis dezinfekcinių savybių. Pagrindinė mucino sudedamoji dalis yra chondroitino sulfatas. Tai jungiamojo audinio sudedamoji dalis. Chondroitinas padeda palaikyti jungiamąjį audinį elastingą, nes pritraukia į jį vandenį. Chondroitinas skatina proteoglikanų susidarymą ir kolageno bei hialurono rūgšties sintezę. Hialurono rūgštis pritraukia vandens molekules. Šis jos veikimas ypač svarbus odai, kuriai reikia elastingumo. Natūralus sekretas, kurį išskiria sraigės, sudarytas iš baltymų, kolageno, elastino ir daug kitų mūsų odai būtinų medžiagų. Sraigių sekretas ne tik drėkina ir patempia odą bei suaktyvina ląstelių regeneraciją, bet ir kovoja su odos nelygumais, spuogais, turi atstatomąjį poveikį, pašalina nuovargio ir streso pėdsakus veido odoje.

Sraigių fiziologija yra tokia, kad ji akimirksniu gali užsigydyti žaizdeles ir net atstatyti kiautą. Ir visa tai – unikalių sekreto savybių dėka.

Kosmetinės priemonės su sraigių sekretu jau seniai pelnė Japonijos, Korėjos, Prancūzijos ir kitų šalių moterų pasitikėjimą. Daugeliui moterų kremai su sraigių sekretu tapo tiesiog nepamainomi!

 Sraigių sekreto glikojunginiai įsotina odą ir stimuliuoja ląstelių metabolizmą, pašalina nešvarumus ir sutraukia išsiplėtusias poras.

Šis koncentratas gaminamas ne iš pačių sraigių, o tik iš jų gaminamo mucino.Šis sudarytas iš labai veiksmingų biologiškai aktyvių proteoglikanų, proteininių fermentų, vario peptidų, antimikrobinių peptidų. Šios sudėtinės dalys veikia kaip biologiniai aktyvatoriai, pašalindami mirusias ir pažeistas ląsteles, atnaujina sveikąsias ląsteles,kontroliuoja bakterijas.

Sraigių sekretas ne tik drėkina ir patempia odą bei suaktyvina ląstelių regeneraciją, bet ir kovoja su odos nelygumais, spuogais, turi atstatomąjį poveikį, pašalina nuovargio ir streso pėdsakus veido odoje.

Kosmetiniai sudėtinių dalių efektai:

  • stimuliuoja ląstelių metabolizmą;
  • lygina raukšles;
  • išvalo ir  sutraukia poras;
  • greitai nuramina įvairius odos pažeidimus, įpjovimus;
  • mažina randus ir neleidžia formuotis postacne randams;
  • balina pigmentines dėmes;
  • drėkina, atstato odos tonusą, švytėjimą;
  • yra vienas stipriausių antioksidantų.
Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.