OMIA Natūralus veido ir kūno kremas su rože, 250 ml

-59%
OMIA Natūralus veido ir kūno kremas su rože, 250 ml Išplėsti

7,00 €

17,10 €

Kiekis:

Pasidalinti:

NATŪRALUS VEIDO IR KŪNO KREMAS SU ROŽIŲ ALIEJUMI, 250 ml - UNIVERSALUS, TINKA VISIEMS ODOS TIPAMS, STIPRIAI REGENERUOJANTI, NELEIDŽIANTI ODAI SENTI PRIEMONĖ

Kokia yra rožė? Stipri, bet švelni; apsikaišiusi spygliais, kad apsisaugotų nuo išorinių priešų, bet tuo pačiu nekalta ir gležna, dygliuota ir šilkinė. Tik rožė – gėlių karalienė – sugeba suderinti savyje minėtas skirtybes ir išlaikyti tarp jų pusiausvyrą. Tik rožė stipriomis šaknimis giliai įsitvirtina dirvoje, gali subadyti aštriais spygliais, o kartu džiuginti gležnais kvapiais žiedlapiais. Didinga rožė spinduliuoja grožį ir harmoniją.

Gėlių karalienės rožės dėka Rožių kremas ypač tinka daugeliu atvejų: jis suteikia reikiamą apsaugą visiems odos tipams – normaliai, sausai, suglebusiai, jautriai ir paraudusiai, sudirgusiai odai. Vertingas rožių aliejus stiprina ir harmonizuoja veido odą, palaiko odos drėgmės balansą ir saugo ją nuo išsausėjimo. Rožių kremas reguliuoja odos riebalų-drėgmės pusiausvyrą ir harmonizuoja įvairias odos funkcijas. Itin svarbu tai, kad kuperozinei odai, kurios paviršiuje ryškiai matomi sutrūkinėję kapiliarai, kremas sukuria apsauginį sluoksnį.

Gėlės jėga saugo ir drėkina sausą odą, o jos švelnumas paverčia kremą puikia maitinamąja priežiūros priemone jautriai ir paraudusiai odai.

0 % PARABENŲ, SILIKONŲ, MINERALINĖS ALYVOS, SINTETINIŲ DAŽŲ.

Kiekis: 250 ml

Kilmės šalis: Italija

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

OMIA Natūralus veido ir kūno kremas su rože, 250 ml

OMIA Natūralus veido ir kūno kremas su rože, 250 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.