DIET ESTHETIC Serumas su bičių nuodų peptidu, 30 ml

-45%
DIET ESTHETIC Serumas su bičių nuodų peptidu, 30 ml Išplėsti

11,00 €

19,90 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Esame oficialus prekinio ženklo DIETESTHETIC platintojas Lietuvoje. Prieš pirkdami šio prekinio ženklo kosmetikos priemones  kitur, įsitikinkite ar jie nėra klastotės. Kadangi pastaruoju metu Lietuvos rinkoje daugėja originalių prekių klastočių, siekiame jus apsaugoti nuo to. Patikimiausia prekes pirkti iš atstovo arba bent jau mūsų prekėmis prekiaujančiuose portaluose ar prekybos taškuose. Ten visuomet bus nurodytas pardavėjas UAB „BNO“.

PRIEŠRAUKŠLINIS SERUMAS SU BIČIŲ NUODŲ PEPTIDAIS, BIČIŲ VAŠKU, PIENELIU, ŽIEDADULKĖMIS, MEDUMI, PIKIU (EKOLOGIŠKAS), 30 ml

TAI STIPRUS "PAGALBININKAS" KREMUI SU BIČIŲ NUODŲ PEPTIDAIS (plačiau "KREMAS SU BIČIŲ NUODŲ PEPTIDAIS")

Unikali gaivi, skysta tekstūra greitai ir giliai įsigeria į odą nepalikdama riebumo pojūčio. Serumas suteikia odai šilko švelnumo, skleidžia malonų nektaro aromatą, todėl jį malonu naudoti kasdien.

Veiklusis komponentas - bičių nuodų peptidas giliai odoje stimuliuoja regeneracijos mechanizmus, padeda jai be atvangos kovoti su raukšlėmis ir stangrina ją.

Kad rezultatas būtų efektyvus, priemonė naudotina ryte ir vakare, kartu su kremu.

Be parabenų, naftos produktų, alergenų. Dermatologiškai testuotas.

Tinka visų tipų odai.

Kiekis: 30 ml

Kilmės šalis: Ispanija

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

DIET ESTHETIC Serumas su bičių nuodų peptidu, 30 ml

DIET ESTHETIC Serumas su bičių nuodų peptidu, 30 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.