DIET ESTHETIC Kremas su bičių nuodų peptidu, 50 ml

DIET ESTHETIC Kremas su bičių nuodų peptidu, 50 ml Išplėsti

18,50 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Esame oficialus prekinio ženklo DIETESTHETIC platintojas Lietuvoje. Prieš pirkdami šio prekinio ženklo kosmetikos priemones  kitur, įsitikinkite ar jie nėra klastotės. Kadangi pastaruoju metu Lietuvos rinkoje daugėja originalių prekių klastočių, siekiame jus apsaugoti nuo to. Patikimiausia prekes pirkti iš atstovo arba bent jau mūsų prekėmis prekiaujančiuose portaluose ar prekybos taškuose. Ten visuomet bus nurodytas pardavėjas UAB „BNO“.

PRIEŠRAUKŠLINIS KREMAS SU BIČIŲ NUODŲ PEPTIDAIS, BIČIŲ VAŠKU, PIENELIU, ŽIEDADULKĖMIS, PIKIU, MEDUMI, (EKOLOGIŠKAS) 50 ml

NAUJIENA EUROPOS KOSMETIKOS PASAULYJE, KURI AMERIKOJE JAU NAUDOJAMA EILĘ METŲ BEI SULAUKĖ DIDELIO PRIPAŽINIMO - PASAULINIO MĄSTO INFORMACIJOS ŠALTINIUOSE VADINAMA NETGI ALTERNATYVA BOTOKSUI BEI HIALURONO INJEKCIJOMS.

Bičių produktai vertinami nuo neatmenamų laikų. Pirmykščių bendruomenių nariai rinkdavo laukinių bičių medų, o vystantis civilizacijai ir nusistovėjus sėsliam gyvenimo būdui bitininkystė tapo atskira žemės ūkio šaka. Žinomiausias darbščiųjų bičių gaminamas produktas yra medus, turintis unikalių savybių. Vargu ar yra kitas gyvūninis ar augalinis produktas, pasižymintis tokiomis  savybėmis. Ne veltui medus vadinamas skystuoju auksu.

Medų nuo seno moterys naudojo ir kaip kosmetikos priemonę. Jis minkština, balansuoja ir tonizuoja odą, o plaukams suteikia gelsvo atspalvio ir žvilgesio. Tačiau bitės gamina ir daugybę kitokių ne mažiau vertingų produktų, kurie nepamainomi ir medicinoje, ir kosmetologijoje: bičių pikį, žiedadulkes, bičių duonelę, bičių pienelį, vašką ir nuodus.

Ispanijos kosmetikos gamintojai ilgą laiką tyrė šių produktų naudą odai. Kosmetikos specialistai yra pastebėję, kad odoje kasdien atsiranda daugybė mikroskopinių pažeidimų. Kol ji jauna, sugeba juos susitvarkyti pati. Tačiau metams bėgant tas procesas labai sulėtėja, oda glemba, raukšlėjasi.

Tirdami bičių produktus ir jų galią Ispanijos kosmetikos specialistai sukūrė "prabangų natūralų kokteilį" , pagrindžiantį šių produktų efektyvumą ir padedantį rasti odai tinkamiausią jų derinį.
Kruopščiai atrinktų medaus rūšių, žiedadulkių, pikio ir bičių pienelio koncentratas padeda odai.

Veiklusis komponentas - bičių nuodų peptidas giliai odoje stimuliuoja regeneravimo mechanizmus, atpalaiduoja raumenį, tokiu būdų padeda odai be atvangos kovoti su raukšlėmis ir stangrina ją.

Speciali kremo formulė – veiksmingumo kovojant su odos senėjimu ir išskirtinio tekstūros teikiamo malonumo derinys. Kremas balansuoja T srities odą. Oda tampa lygi, matinė, poros ne tokios pastebimos. Lengvos, gaivios tekstūros kremas odą padaro švelnią tarsi aksomas.

Bičių pieneliu papildyta priemonė audinius sparčiai regeneruoja naktį ir saugo nuo laisvųjų radikalų.

Kremą patartina naudoti ryte ir vakare. Kol miegame, oda regeneruojasi, išnyksta nuovargio žymės, veidas atrodo pailsėjęs, bruožai lygesni.

Be parabenų, naftos produktų, alergenų, dermatologiškai testuotas.

Tinka visų tipų odai, net ir jautriai.

Kiekis: 50 ml

Kilmės šalis: Ispanija

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

DIET ESTHETIC Kremas su bičių nuodų peptidu, 50 ml

DIET ESTHETIC Kremas su bičių nuodų peptidu, 50 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.