MAMADO Nerafinuotas kokoso aliejus, 150 ml

MAMADO Nerafinuotas kokoso aliejus, 150 ml Išplėsti

19,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Kvapnus ir lengvas.

Daugelis tautų Indijoje, Indonezijoje, Polinezijoje nuo senų laikų kokoso aliejumi tepasi visą kūną ir plaukus kiekvieną dieną, kad apsaugotų odą nuo UV spindulių, sūraus vandens. Natūralus nerafinuotas kokoso aliejus yra laikomas vienu geriausiu natūraliu ingredientu veido ir kūno kremams, losjonams po skutimosi bei skutimosi kremams, nes padeda išlaikyti drėgmę odoje, kartu ir drėkina, ir minkština odą.

Be to, nerafinuotas kokosų aliejus:

Sumažina žalojantį UV spindulių poveikį - užkerta kelią senėjimą sąlygojančių laisvųjų radikalų susidarymui odoje ir apsaugo nuo jų poveikio:

  • oda mažiau vysta.
  • padeda išvengti pigmentinių dėmių atsiradimo ir kitų nemalonių odos senėjimo reiškinių.
  • subalansuoja odos riebumą/sausumą.
  • Puikiai minkština plaukus ir maitina galvos odą, padeda atsikratyti pleiskanų.

Naudojimas:  vienas iš pačių geriausių aliejų bendram kūno masažui dėl puikios tekstūros ir slydimo. Vietoj kūno pienelio – ištepti kūną po dušo ar vonios per 3 min., kol odos poros išsiplėtusios. Kaip kremas po skutimosi (ir vyrams, ir moterims). Kaip įdegio aliejus – tepti odą prieš tepantis saulės filtrais. Įsigėręs kokosų aliejus sudarys papildomą barjerą žalojantiems UV spinduliams ir laisvujų radikalų atsiradimui, tad oda išliks stangresnė, įdegis – tolygesnis ir ilgesnis. Po saulės vonių – sudrėkins ir pamaitins saulės sudirgintą odą.

Plaukų kaukė – ištepti išsausėjusius, pažeistus plaukus, geriausiai įmasažuoti į galvos odą, ir palaikyti per naktį.

Sudėtis: kokoso aliejus, saldžiųjų migdolų aliejus, saulėgrąžų aliejus, kvapiklis, kumarinas.

Kiekis: 150 ml rudo stiklo inde

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

MAMADO Nerafinuotas kokoso aliejus, 150 ml

MAMADO Nerafinuotas kokoso aliejus, 150 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.