DIET ESTHETIC BAKUČIOLIO KREMAS, 50 ml

-43%
DIET ESTHETIC BAKUČIOLIO KREMAS, 50 ml Išplėsti

12,00 €

21,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Kai kalbama apie anti - aging pagrindinį ingredientą - visi supranta, kad kalba eina apie karalių Retinolį.

Tuo pat metu žinoma, jog retinolis "uždraustas vaisius" besilaukiančioms būsimoms mamytėms, įvairiais atvejais - paaugliams, aktyvios saulės laikotarpiu, tai ką tuomet naudoti, kuomet norisi turėti jaunatvišką ir žvilgią odą "draudimo laikotarpiu"? Analogą - BAKUČIOLĮ, kuris, kai kuriais atvejais, netgi geriau toleruojamas.

BAKUČIOLIS yra mažas augalėlis paplitęs Indijos lygumose, plačiai naudojamas Ajurvedoje ir Kinų tradicinėje medicinojeamas odos.

Atsižvelgiant į bakučiolio antioksidacinį bei anti-aging poveikį kūno organams, nesunku įsivaizduoti, kokių nuostabių rezultatų galima pasiekti veido priežiūroje.

Lyginant su retinoliu, (po lopo testo) - bakučiolis nustebino mažesniu odos pleiskanojimu ir geresne odos tolerancija, nes po aplikacijos oda nebuvo sudirgusi ir įjautrinta.

Bakučiolis gali padėti sumažinti pigmentaciją, netolygų odos atspalvį, siunčia odos ląstelėms žinutę, kad būtų greičiau gaminamas kolagenas.

Bakučiolį patartina naudoti du kartus dienoje ( ryte ir vakare).

Pirmiausia tiktų serumas, o po to kremas.

Kiekis: 50 ml

Kilmės šalis: Ispanija

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

DIET ESTHETIC BAKUČIOLIO KREMAS, 50 ml

DIET ESTHETIC BAKUČIOLIO KREMAS, 50 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.