DAILY VEIDO ŠEPETUKAS

-55%
DAILY VEIDO ŠEPETUKAS Išplėsti

9,00 €

20,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Kaip kūnui, taip ir veidui reikia itin daug priemonių, procedūrų. NA ir kaip gi be nesuaktyvintos veido kraujotakos įsisavins kosmetinės priemonės?

Daily Facial Dry Brush yra švelnus sausas šepetėlis su minkštais šereliais. Daily Facial Dry Brush padeda suaktyvinti kraujotaką ir mažina paburkimą.

Šepetėlis taip pat nušveičia odą, pašalindamas negyvas odos ląsteles, kad oda atrodytų spindinti.

Naudojimas: naudokite švelniais sukamaisiais judesiais ant veido tik ant švarios ir sausos odos. Glostykite išilgai limfinės sistemos, kad pašalintumėte toksinus ir nešvarumus. Glostykite žemyn išilgai žandikaulio linijos. Tepkite aukštyn išilgai skruostų link, aplink akis. Tiesiog glostykite veido, kaklo, dekoltė sritį visomis kryptimis.

Po veido treniruotės naudokite drėkinamąjį kremą arba serumą, kad priemonės kuo giliau įsigertų.

Šis šepetėlis idealiai tinka tiems, kas linkę į paburkimą. Šepetėlio pagalba drenuojama limfa, tad pasišalina skysčių sankaupos.

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

DAILY VEIDO ŠEPETUKAS

DAILY VEIDO ŠEPETUKAS

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.