KIETAS KONDICIONIERIUS ALYVUOGĖ, 60 g

-36%
SAUSAS KONDICIONIERIUS ALYVUOGĖ, 60 g Išplėsti

7,00 €

11,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Block soap reiškia natūralią ir 100% be plastiko kosmetiką. Visuose sausuose muilo šampūnuose ir kondicionieriuose yra koncentruotos be palmių aliejaus ir jie yra rankų darbo. Kiekvienas gabalėlis yra 100% veganiškas ir pagamintas iš kokosų arba taukmedžio sviesto ir įvairių augalinių produktų, tokių kaip migdolų, avokadų, makadamijų, kokosų ir mangų, aliejų. Kiekviename šampūne / kondicionieriuje taip pat yra specialių ingredientų, tinkančių tam tikriems plaukų tipams, pavyzdžiui, šviesiems, riebiems ar ploniems plaukams. Kadangi tai yra natūralūs ingredientai, poveikis gali būti švelnesnis nei cheminių šampūnų. To pranašumas yra tas, kad galite naudoti bet kokį sausą muilą bet kokio tipo plaukams.

Kodėl kietas šampūnas / kondicionierius yra tvaresnis?

Yra daugybė priežasčių, kodėl kieti šampūnai / kondicionieriai yra tvaresnis pasirinkimas nei skysti šampūnai - tiek dėl jų įpakavimo, tiek dėl pačių ingredientų. Kadangi šampūnas / kondicionierius  yra kietas, jis dažniau įvyniojamas į popierių, lyginant su plastiku, kuris lengviau perdirbamas. Taip pat jie yra mažesni, todėl jiems reikia mažiau pakuotės, o tai labai tinka ekologiškai mąstantiems vartotojams - 64% jų, kaip rodo tyrimai, dabar ieško produktų su perdirbtomis pakuotėmis.

Kietuose šampūnuose / kondicionieriuose ingredientai yra sutirštintos formos, todėl jie tarnauja ilgiau nei skysti šampūnai. Vienas kietas šampūnas / kondicionierius tarnauja dvigubai ilgiau nei standartinis 250 ml šampūno buteliukas - tai reiškia dvigubai daugiau plovimų. Taigi, pakeisdami buteliukus į kietą šampūną, sutaupysite laiko (jei atsižvelgsite į keliones į parduotuvę!), pinigų ir plastiko.

KIETAS KONDICIONIERIUS ALYVUOGĖ

Dėl natūralių ingredientų kondicionierius ALYVUOGĖ skirtas išsausėjusiam plaukui. Efektyvumą užtikrina sudėtyje esantis ekologiškas alyvuogių aliejus, vertinamas ne tik dėl drėkinančių bei maitinančių, bet ir antioksidantinių savybių.

Tik natūralūs, plaukus stipriai maitinantys ingredientai: Taukmedis, jūros druska, kokoso aliejus, alyvuogių aliejus, mango sviestas, Vitaminas E.

Naudojimas: išsiplovus galvą šampūnu, įtriname sausą kondicionierių ir į galvos odą ir per visą plauką. Po to gerai išskalaujame.

Kiekis: 60 g.

Kilmės šalis: Olandija

 

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

KIETAS KONDICIONIERIUS ALYVUOGĖ, 60 g

KIETAS KONDICIONIERIUS ALYVUOGĖ, 60 g

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.