PURE MINERAL Serumas sausiems ir pažeistiems plaukams su ricinos aliejumi ir negyvosios jūros mineralais, 100 ml

-45%
PURE MINERAL Serumas sausiems ir pažeistiems plaukams su ricinos aliejumi ir negyvosios jūros mineralais, 100 ml Išplėsti

16,00 €

29,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

NEGYVOSIOS JŪROS KOSMETIKA VERTINAMA VISAME PASAULYJE JAU TŪKSTANTMEČIUS. JOS TEIKIAMOS SAVYBĖS PRANOKSTA DAUGELIO LŪKESČIUS.

Plaukų serumas su ricinos aliejumi ir negyvosios jūros mineralais gali padėti atgaivinti bei pamaitinti pažeistus ir sausus plaukus, apsaugoti plaukus nuo karščio, purvo ir teršalų. Sudėtyje esantis ricinos aliejus gali suteikti plaukams žvilgesio, minkštumo, natūraliai drėkinti, skatinti plaukų augimą bei kontroliuoti plaukų lūžinėjimą.

Plaukų serumo sudėtis praturtinta Omega-9 riebalų rūgštimis. Būtent šių rūgščių pagalba galima apsaugoti plaukus nuo išsausėjimo, aktyvinti plaukų folikulus, paspartinti plaukų augimą bei apsaugoti nuo plaukų galiukų skilinėjimo.

Plaukų serumas su ricinos aliejumi ir negyvosios jūros mineralais taip pat gali padėti atstatyti plaukų folikulus nuo pat šaknų, aprūpindamas juos vertingomis medžiagomis. Plaukų serumas rekomenduojamas visiems plaukų tipams, kuriuos reikia pamaitinti, atgaivinti ir atkurti.

Apie Negyvosios jūros mineralų naudą galvos odai ir plaukams prirašyta begalės mokslinių straipsnių. Ne veltui NEGYVOJI JŪRA LAIKOMA - PASAULIO NATŪRALIA GYDYKLA.

Kiti plaukų serumo sudėtyje esantys komponentai tik papildo plauko atstatomąjį poveikį.

Sudėtyje nėra: druskų, SLS.

Naudojimo būdas: išspauskite kelis lašus ant delnų ir paskirstykite ant sausų ar drėgnų plaukų, ypač ant galiukų.

Kiekis: 100 ml

Kilmės šalis: Izraelis

 

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

PURE MINERAL Serumas sausiems ir pažeistiems plaukams su ricinos aliejumi ir negyvosios jūros mineralais, 100 ml

PURE MINERAL Serumas sausiems ir pažeistiems plaukams su ricinos aliejumi ir negyvosios jūros mineralais, 100 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.