Bakulų ataras, 5 ml

-31%
Bakulų ataras, 5 ml Išplėsti

11,00 €

16,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Bakul ataras yra išgaunamas iš žvaigždės formos bakul gėlių žiedų, kurie distiliuojami į santalų aliejų ir metus brandinami. Bakul žiedų kvapas yra egzotiškas, gilus ir labai jausmingas. Jį galima apibūdinti kaip tvirtą ir žemiškai saldų aromatą su švelniu arbatos prieskoniu. Bakul tinka tiek vyrams, tiek moterims, laikomas ir afrodiziaku.

Indijoje bakul žiedai simbolizuoja ilgalaikę meilę ir atsidavimą, nes prasiskleidę žiedai labai ilgai žydi. Todėl medžiai dažnai sodinami prie įėjimo į šventyklas. Šis ataras naudojamas kvepalų mišiniuose ir egzotiškų kvapų gamyboje. Bakul ataras naudojamas sakralinėse induizmo ceremonijose, kai siekiama palaiminimo. Garinamas jis gali sukurti taikią ir meditacinę atmosferą.

Aromaterapijoje bakul žiedų ataras naudojamas galimai mažinti stresą ir įtampą, gali padėti atgauti jėgas ir pasikrauti teigiamomis emocijomis.

Kiekis: 5 ml

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

Bakulų ataras, 5 ml

Bakulų ataras, 5 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.