SEA OF SPA Paakių ir lūpų kremas BLACK PEARL, 30 ml

-56%
SEA OF SPA Paakių ir lūpų kremas BLACK PEARL, 30 ml Išplėsti

39,00 €

89,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Nechirurginis veido odos atjauninimas

Pasaulis, kuriame gyvename, daro didesnę įtaką Jūsų odai nei pats laikas. Ar žinojote, jog su aplinkos ir gyvenimo būdu susiję faktoriai pagreitina odos senėjimą? Įtemptas darbo tempas, oro tarša, nuolatinis keliavimas, miego ir poilsio trūkumas, stresas sukelia priešlaikinį odos senėjimą. Padėkite odai laiku ir ji jums atsidėkos.

UNIKALIOS IR REVOLIUCINĖS SUDĖTIES STANGRINAMASIS KREMAS - SERUMAS  PAAKIAMS IR LŪPOMS SU JUODAISIAIS PERLAIS, JŪROS DUMBLIAIS IR JŪROS MINERALAIS, AVOKADO, ERŠKĖTUOGIŲ ALIEJUMI, ALOE VERA, HIALURONO RŪGŠTIMI, 30 ml ORIGINALUS, TIESIOGIAI IŠ GAMINTOJO!!!

TAI REVOLIUCINIS SPRENDIMAS ODOS JAUNYSTEI - NET 18 AMINORŪGŠČIŲ IR 8 MINERALAI!!!

JUODIEJI PERLAI - susidedantys iš 18 amino rūgščių, cinko, seleno, titano ir baltymų. Milteliai ypač aktyviai naudojami odos maitinimui, regeneravimui ir minkštinimui. Jie itin stipriai pašalina iš odos toksines medžiagas, tokiu būdu išvengiama pigmentinių dėmių, bei tamsių senatvinių dėmių. Odai suteikia akimirksniu blizgesį ir elastingumą.

NEGYVOSIOS JŪROS MINERALAI - magnis, kalcis, bromidas, cinkas, geležis, siera ir stroncis yra tik dalisilgo sąrašo mineralų, kurie randami  Negyvojoje  jūroje. Mineralai buvo žinomi dėl savo vertingų savybių jau tūkstančius metų ir moksliniais tyrimais buvo įrodytas jų veiksmingumas odos senėjimo procesams, kad mažina raukšles ir padidinti odos drėgmę

JŪROS DUMBLIAI - jų veiksmingumas odai įrodytas jau milijonus metų. Juose yra daug  baltymų ir vitaminų, pavyzdžiui, A, B, C ir B12, taip pat prabangių  mineralų, tokių kaip: organinio jodo, kalio, kalcio, geležies, magnio, natrio, sieros ir daugiau. Jūros dumbliai padeda stiprinti odos  tonusą, atjaunina pavargusią ir seną odą, suteikia jai lankstumą ir drėgmės.

Unikalus kompleksas suteiks jūsų odai geriausią sprendimą kovojant su senėjimo požymiais

 NĖRA PARABENŲ.

Stangrinamasis kremas - serumas atkuria odos stangrumą ir elastingumą bei padeda atsilaikyti prieš šias savybes mažinančius veiksnius. Šis ekstremaliai veiksmingas serumas sumažina pigmentines dėmes, veido oda tampa lygesnė ir jaunatviškai skaisti.

SKIRTAS VISŲ TIPŲ ODAI. Naudojamas kasdien ryte ir vakare, tepamas ant švarios odos. Patartina įmasažuoti lengvais masažiniais judesiais tiek veido, tiek paakių odą.

Kiekis: 30 ml

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

SEA OF SPA Paakių ir lūpų kremas BLACK PEARL, 30 ml

SEA OF SPA Paakių ir lūpų kremas BLACK PEARL, 30 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.