H&B Negyvosios jūros druska GREEN APPLE, 500 g

-33%
H&B Negyvosios jūros druska GREEN APPLE, 500 g Išplėsti

5,99 €

9,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

GERIAUSIAS IKI 2024.03

KARALIŠKA DOVANA IŠ IZRAELIO JŪSŲ ODAI, SVEIKATAI IR ENERGIJAI - NEGYVOSIOS JŪROS DRUSKA SU 47 MINERALAIS, 500 g.

Žmogui sveikatos nuo seno suteikdavo saulė, vanduo ir žemė.

Prie Negyvosios jūros ilsėtis bei "gydytis" nuolat plūsta turistai ir poilsiautojai iš įvairiausių pasaulio šalių. Sakoma, kad Negyvosios jūros turtai – vanduo, druskos, mineralai bei purvas – daro stebuklus: suteikia kūnui fizinės jėgos, dvasinės atgaivos, sėkmingai slopina odos, sąnarių, nervų ir daugelį  negalavimų simptomus.

Istoriniai šaltiniai teigia, kad karalius Saliamonas Negyvosios jūros druskos ir dumblo veždavęs Sabos karalienei, o didysis Romos karvedys Markas Antonijus Negyvosios jūros gėrybių pristatydavęs Egipto karalienei gražuolei Kleopatrai.

Moksliniais tyrimais įrodyta, kad 4-5 % mūsų organizmo sudaro mineralai ir mikroelementai. Jie būtini normaliai medžiagų apykaitai ląstelėse palaikyti ir organizmo apsauginių funkcijų stabilizavimui ir stiprinimui.

Mineralai – tai organizme vykstančių biocheminių procesų katalizatoriai. Be jų neveikia fermentai, vitaminai, hormonai, ir kitos fiziologiškai aktyvios medžiagos, ko pasekoje medžiagų apykaita tampa neįmanoma. Pats organizmas pasigaminti šių elementų negali, o jų periodiškas papildymas organizmui yra būtinas.

Negyvosios jūros mineralinės druskos sudėtyje yra net 47 įvairūs mineralai ir mikroelementai. Tai - magnio, kalio, kalcio, natrio, cinko, geležies ir silicio junginiai, boro ir jodo druskos ir daugelis kitų. Didelė natūralių mineralų ir mikroelementų koncentracija daro gerą poveikį visam organizmui.

Mineralinės vonios su negyvosios jūros druska DARO NEĮKAINOJAMĄ POVEIKĮ ODAI. Daugiau skaitykite viešoje erdvėje.

Vonios su natūraliomis druskomis naudojamos probleminės odos priežiūrai. Visais atvejais rekomenduojamas 10-12 vonių kursas, laike mėnesio, bet ne dažniau kaip 2-3 vonios per savaitę. Kursą galima pakartoti po 3 mėn. pertraukos.

Rekomenduojamas naudojimas: į vonią įpilti atitinkamą kiekį druskos. Ištirpinti ją. Pagulėti iki 20 min. Nenuplauti muilu, o tik nuskalauti vandeniu. Turintiems aukštą kraujo spaudimą rekomenduojama pasikonsultuoti su gydytojais.

Kiekis: 500 g.

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

H&B Negyvosios jūros druska GREEN APPLE, 500 g

H&B Negyvosios jūros druska GREEN APPLE, 500 g

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.