Eterinis kedrų (Himalajinių) aliejus, 5 ml

Eterinis kedrų (Himalajinių)  aliejus, 5 ml Išplėsti

4,05 €

Kiekis:

Pasidalinti:

KEDRŲ (Bot. Cedrus deodora)

Kedrų eterinis aliejus buvo naudojamas jau šumerų ir egiptiečių laikais medicinoje ir kosmetikoje. Jau tuomet buvo žinoma, kad kedras puikiai gali padėti baidyti vabzdžius. Kedrų eterinis aliejus net Biblijoje paminėtas daugiau nei 40 kartų.

Kedrų eterinis aliejus gerai dera su: benzoino, bergamočių, cinamono, kiparisų, frankincenso, jazminų, kadagių, levandų, citrinų, laimo, rožių, nerolio ir rozmarinų eteriniais aliejais.

Kiekis: 5 ml

Kilmės šalis: Indija

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

Eterinis kedrų (Himalajinių)  aliejus, 5 ml

Eterinis kedrų (Himalajinių) aliejus, 5 ml

Dermatologijoje ir kosmetikoje eterinis kedrų aliejus yra efektyvi priemonė: dezinfekuoja odą esant joje inkštirų, pašalina odos uždegimą ar suerzinimą esant dermatitams, egzemai, taip pat rekomenduojama riebių plaukų priežiūrai, kai yra pleiskanų ar slenka plaukai.

Garinant kedrų e.a. padeda sureguliuoti psichoemocinę būseną, gerina limfos ir kraujo apytaką.

Aliejų patartina naudoti ir esant urologinėms infekcijoms, cistitams (galima dėti į vonią, prieš tai užlašinus kelis lašus ant druskos ir ištirpinus joje).

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.