Eterinis kiparisų aliejus, 5 ml

-11%
Eterinis kiparisų aliejus, 5 ml Išplėsti

7,50 €

8,40 €

Kiekis:

Pasidalinti:

CYPRESS PURE (kiparisų) (Bot. Cupressus sempervirens)

Kiparisų eterinis aliejus kvepia mediena su švelniu prieskoniu, dažnai apibūdinamas kaip gaivus vyriškas kvapas. Kiparisų pavadinimas kilo iš graikiško žodžio „sempervirens“, reiškiančio „amžinas“. Be to, legenda byloja, kad kryžius, ant kurio buvo nukryžiuotas Kristus, buvo pagamintas iš kipariso medienos, todėl kiparisas siejamas su amžinybe. Kiparisų garbei pavadinta ir Kipro sala (Cypress), kur kiparisai yra garbinami nuo seno.

Kiparisų eterinis aliejus maišomas ir puikiai dera su: bergamotės, kvapiųjų šalavijų, levandų, rozmarinų, frankincenso, kadagio, sandalmedžio ir visų citrusų eteriniais aliejais.

Kiekis: 5 ml

Kilmės šalis: Indija arba Ispanija

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

Eterinis kiparisų aliejus, 5 ml

Eterinis kiparisų aliejus, 5 ml

Kipariso eterinį aliejų rekomenduojama naudoti kosmetikoje, kai norima sumažinti išsiplėtusias venas, ryškius kapiliarus, taip pat esant veido raudoniui, itin riebiai veido odai, aknei.

Kipariso eterinis aliejus itin veiksmingai mažina celiulito požymius, nes skatina limfotaką, skysčių nutekėjimą.

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.