NEOGEN INTENSIVE MOIST SAUCE MODELING MASCREAM, 69 g

-42%
NEOGEN INTENSIVE MOIST SAUCE MODELING MASCREAM, 69 g Išplėsti

14,00 €

24,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Modeliuojanti veido kaukė NEOGEN, tai kaukė kuri kietėdama prisitaiko prie Jūsų veido kontūrų, tačiau išlieka elastinga, todėl Jūs nejausite diskomforto, o po naudojimo ją lengvai nuplėšite. Kaukės pagrindinės sudėtinės dalys, tai alginatas (susidedantis iš įvairių jūros dumblių liekanų) ir diatominė uoliena. Šiuos miltelius sumaišius su vandeniu gaunamas hidrokoloidinis gelis, kuris ir tampa šios serijos kaukių baze, leidžiančia kitiems aktyviems sudėties ingredientams prasiskverbti giliau į odą. Alginato veido kaukė drėkina, ilgam pakelia veido kontūrus, atpalaiduoja veido raumenis ir glotnina raukšles. Šios veido kaukės tinką visų tipų, tame tarpe ir jautriai, odai.

Sudėtyje yra keramidų, medaus, taukmedžio sviesto.

Modeliuojanti veido kaukė su kolagenu sumažina net gilių raukšlių dydį, aprūpina odą vitaminais, išlygina spalvą bei sugrąžina sveiką spindesį. Kaukė pamaitina odą, giliai prisotina drėgme, todėl Jūs galėsite užmiršti odos šerpetojimo rūpestį.

Šios kaukės rinkinį sudaro:
1. Kaukė. Ji susideda iš dviejų pakelių - kremo ir serumo.
2. Pakuotės dangtelis naudojimas kaip indelis kaukės sumaišymui.
3. Mentelė kaukės maišymui ir tepimu ant veido.

Naudojimas:
1. Nuvalykite veidą su toniku.
2. Išspauskite visą kaukės 1 ir 2 pakelio turinį į vieną dubenį. Sumaišykite mentele, kol išgausite vienodą mišinį. Tolygiai paskirstykite ant veido.
3. Atsipalaiduokite. Po 10-15 minučių nuimkite visą kaukę vienu kartu. Nuplauti nereikia.

Svarbi pastaba: Kaukė turi būti uždėta iki 5 min. nuo maišymo pradžios, nes po 5 min. kaukė pradeda stingti. Rinkinys skirtas vienai procedūrai. Naudokite 1-2 kartus per savaitę.

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

NEOGEN INTENSIVE MOIST SAUCE MODELING MASCREAM, 69 g

NEOGEN INTENSIVE MOIST SAUCE MODELING MASCREAM, 69 g

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.