Eterinis bergamočių be bergapteno aliejus, 5 ml

-18%
Eterinis bergamočių be bergapteno aliejus, 5 ml Išplėsti

4,50 €

5,50 €

Kiekis:

Pasidalinti:

BERGAMOČIŲ BE BERGAPTENO (bot. Citrus bergamia)

Bergamočių aliejus gali raminti, suteikti jėgų, mažinti nuovargį, įtampą, ypač gerai dera su levandų eteriniu aliejumi.

Bergamočių aliejus naudingas žmonėms, turintiems antsvorio, nes gali padėti normalizuoti medžiagų apykaitą ir trukdyti kauptis riebalams, o dėl šlapimą varančių savybių gali padėti išsivaduoti nuo celiulito. Vienas iš pagrindinių e.a. darant anticeliulitines procedūras.

Bergamotės be bergapteno eterinis aliejus pasižymi tuo, kad jį drąsiai galima naudoti tiesiogiai ant odos, net ir saulėtą dieną. Bergamotės su bergaptenu nepatartina teptis tiesiogiai ant odos einant į saulėtą aplinką.

Kiekis: 5 ml

Kilmės šalis : Italija

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

Eterinis bergamočių be bergapteno aliejus, 5 ml

Eterinis bergamočių be bergapteno aliejus, 5 ml

INFORMACIJA PATEIKIAMA BENDRO POBŪDŽIO, REMIANTIS GARSIŲ AROMATERAPEUTŲ ŽINIOMIS, KNYGOMIS, ENCIKLOPEDIJOMIS. Tai neturi turėti įtakos jūsų apsisprendimui.

Bergamočių aliejus naudingas žmonėms, turintiems antsvorio, nes normalizuoja medžiagų apykaitą ir trukdo kauptis riebalams, o dėl šlapimą varančių savybių padeda išsivaduoti nuo celiulito. Vienas iš pagrindinių e.a. darant anticeliulitines procedūras.

Dermatologijoje šis aliejus vartojamas slopinant egzemas, psoriazes, inkštirus, spuogus, furunkulus, karbunkulus. Eterinis bergamočių aliejus tinka riebios odos priežiūrai, normalizuoja riebalų ir prakaito liaukų sekrecijas, sumažina galvos odos seborėją ir pleiskanojimą.

Eterinis bergamočių aliejus pagerina kraujotaką, stiprina venų sienelių raumenis ir taip sumažina galimybę varikoziniam venų išsiplėtimui.

- tinka frigidiškumui ir potencijai;
- naudojamas bronchitui ir astmai;
- antsvoriui , celiulitui;
- antibakterinis, antispazminis.

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.