Eterinis siciliškųjų bergamočių aliejus, 5 ml

Eterinis siciliškųjų bergamočių aliejus, 5 ml Išplėsti

4,95 €

Kiekis:

Pasidalinti:

BERGAMOČIŲ SICILIŠKŲJŲ (Bot. Citrus bergamia risso et poit)

Bergamočių medžio pavadinimas kilo nuo Bergamo vietovės Š.Italijoje, kurioje jie ir buvo auginami. Jo vaisiai panašūs į miniatiūrinius apelsinukus šimtus metų buvo naudojami italų liaudies medicinoje, bet už šalies ribų nebuvo žinomi. Ir tie vaisiai nebuvo eksportuojami iki pakankamai nesenų laikų.

Bergamočių aliejus gali padėti raminti, suteikti jėgų, mažinti nuovargį, įtampą, ypač gerai dera su levandų eteriniu aliejumi.

Gerai dera su: kiparisu, jazminaičiu, kadagiu, neroliu, citrinžole ir visais citrusais.

Kiekis: 5  ml

Kilmės šalis: Italija

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

Eterinis siciliškųjų bergamočių aliejus, 5 ml

Eterinis siciliškųjų bergamočių aliejus, 5 ml

INFORMACIJA PATEIKIAMA BENDRO POBŪDŽIO, REMIANTIS GARSIŲ AROMATERAPEUTŲ ŽINIOMIS, KNYGOMIS, ENCIKLOPEDIJOMIS. Tai neturi turėti įtakos jūsų apsisprendimui.

Bergamočių aliejus naudingas žmonėms, turintiems antsvorio, nes normalizuoja medžiagų apykaitą ir trukdo kauptis riebalams, o dėl šlapimą varančių savybių padeda išsivaduoti nuo celiulito. Vienas iš pagrindinių e.a. darant anticeliulitines procedūras.

Dermatologijoje šis aliejus vartojamas esant egzemai, psoriazei, inkštirams, spuogams, furunkulams, karbunkulams. Eterinis bergamočių aliejus tinka riebios odos priežiūrai, normalizuoja riebalų ir prakaito liaukų sekrecijas, sumažina galvos odos seborėją ir pleiskanojimą.

Eterinis bergamočių aliejus pagerina kraujotaką, stiprina venų sienelių raumenis ir taip sumažina galimybę varikoziniam venų išsiplėtimui.

- tinka frigidiškuoi ir potencijos prevencijai;
- naudojamas bronchitui ir astmai slopinti;
- antsvoriui , celiulitui mažinti;
- antibakterinis, antispazminis.

 

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.