ESI Aloe vera dantų pasta jautriems dantims SENSITIVE, 100 ml

-52%
ESI Aloe vera dantų pasta jautriems dantims SENSITIVE, 100 ml Išplėsti

3,50 €

7,25 €

Kiekis:

Pasidalinti:

DANTŲ PASTA ALOE VERA SENSITIV - JAUTRIEMS DANTIMS, Į UŽDEGIMĄ LINKUSIOMS DANTENOMS

Ši dantų pasta tinka visai šeimai, kadangi NĖRA FLUORO, SLS, PARABENŲ, todėl nebaisu, jei ją nurys vaikai, besimokantys valytis dantukus. 

Dantų pastos sudėtyje yra:

ALOE VERA - natūralus raminantis gelis;

BERŽŲ EKSTRAKTO - stiprina dantenas;

VARNALĖŠOS EKSTRAKTO - mažina dantenų jautrumą;

SIDABRAŽOLĖS EKSTRAKTO;

VITAM. K, C - stiprina dantis;

ARBATMEDŽIO ALIEJAUS;

MĖTOS, MENTOLIO - veikia gaivinančiai;

SILICIO - pasižymi švelniu abrazyviniu poveikiu; saugiai ir natūraliai pašalina dėmes, tai natūrali balinanti medžiaga;

CHITOZANO - neutralizuodamas rūgštinę terpę.

Dantų pasta nebraižo dantų emalio, tik lengvai juos poliruoja. Naudojant šią pastą, dantys tampa baltesni, nes geriau išvalomi tarpdančiai bei dantų apsauginis sluoksnis. Tačiau tai nėra cheminis dantų balinimas, kuris kenkia apsauginiam dantų emaliui. Tai saugus būdas turėti baltesnius ir gražesnius dantis bei dantenas.
Dantų pasta taip pat tinka vegetarams, nes joje nėra gyvulinės kilmės produktų.

Kiekis: 100 ml

Kilmės šalis: Italija

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

ESI Aloe vera dantų pasta jautriems dantims SENSITIVE, 100 ml

ESI Aloe vera dantų pasta jautriems dantims SENSITIVE, 100 ml

Informacinio pobūdžio medžiaga.

Alijošius jau ilgą laiką naudojamas ir odontologijoje - slopinti dantenų ligas, gingivito ir periodontito slopinimui, taip pat dėl savo antigrybelinių savybių, galinčių padėti protezinio stomatito slopinimui. Taip pat alijošius yra veiksmingas natūralus antiseptikas bei padeda sumažinti minkštųjų audinių brinkimą, o tai sumažina kraujavimą iš dantenų.

BERŽŲ EKSTRAKTAS - stiprina dantenas, padeda apsisaugoti nuo periodontito;

VARNALĖŠOS EKSTRAKTAS - mažina dantenų kraujavimą;

SIDABRAŽOLĖS EKSTRAKTAS - padeda apsisaugoti nuo virusinių ir bakterinių infekcijų burnos ertmėje; pasižymi bakteriocidiniu aktyvumu streptokokams;

VITAM. K, C - stiprina dantis;

ARBATMEDŽIO ALIEJUS - pasižymi stipriu antiseptiniu veikimu; veikia nuskausminančiai; padeda apsisaugoti nuo gingvito ir dantenų pūliavimo;

MĖTOS , MENTOLIO - veikia gaivinančiai;

SILICIS - pasižymi švelniu abrazyviniu poveikiu; saugiai ir natūraliai pašalina dėmes, tai natūrali balinanti medžiaga;

CHITOZANAS - padeda apsisaugoti nuo dantų ėduonies, neutralizuodamas rūgštinę terpę; garantuoja, kad pH burnos ertmėje bus ne mažiau nei 5.4%;pH lygį palaiko mažiausiai penkias valandas; padeda atsistatyti audiniams; apsaugo nuo Candida grybelio ir streptokokų dauginimosi ir infekcijos.

Šis komponentų derinys pasižymi antibakterinėmis savybėmis, kovoja su dantų ėduonimi ir išlaiko gaivų burnos kvapą. Taip pat mažina uždegimus, todėl yra labai reikalingi dantenoms ir visai burnos ertmei. Ši dantų pasta puikiai tinka kraujuojančioms dantenoms ir burnos žaizdelėms bei opoms slopinti. Jei naudoti dantų šepetėlį yra per daug skausminga, gelį galima tepti tiesiai ant pažeistos vietos.

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.