Eterinis nerolio aliejus, 5 ml

-38%
Eterinis nerolio aliejus, 5 ml Išplėsti

8,00 €

13,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

NEROLIO (Bot. Citrus aurantium) Karčiavaisių citrinmedžių žiedų.

Neroliu vadinamas eterinis aliejus, išgaunamas iš apelsinmedžio žiedų. Aliejus yra tirštas, tamsiai rudos spalvos. Jo kvapas – saldžiarūgštis.  Nerolis dažnai naudojamas kvepaluose. Šis eterinis aliejus yra maišytas su simondsijų (jojobos) baziniu aliejumi. Vienam litrui nerolio eterinio aliejaus išgauti reikia apie 3 tonų žiedų, todėl grynas aliejus yra labai brangus, todėl maišomas su baziniu aliejumi.

Dezodorantas: gali padėti panaikinti kvapus, todėl naudojamas kūno aromatams, oro gaivikliuose, garinamas. Nerolio eterinis aliejus ne tik gali padėti panaikinti nemalonų kvapą, bet ir dezinfekuos patalpas.

Prabangus eterinis aliejus.

Gerai dera mišiniuose su: levanda, citrina, kvapiuoju šalaviju, mira ir prieskoniniais eteriniais aliejais.

Kiekis: 5 ml

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

Eterinis nerolio aliejus, 5 ml

Eterinis nerolio aliejus, 5 ml

INFORMACIJA PATEIKIAMA BENDRO POBŪDŽIO, REMIANTIS GARSIŲ AROMATERAPEUTŲ ŽINIOMIS, KNYGOMIS, ENCIKLOPEDIJOMIS. Tai neturi turėti įtakos jūsų apsisprendimui.

Tai antidepresantas, antiseptikas, afrodiziakas, švelniai skausmą malšinanti priemonė. Nerolis padeda įveikti nerimą. Nerolis ypač veiksminga odos priežiūros priemonė, turi ypatingų savybių, stimuliuojančių naujų ląstelių augimą, atjaunina odą. Šis aliejus tinka visų tipų odai, tačiau labiausiai sausai ir jautriai. Nerolio aliejus turi savybe subalansuoti riebalų pusiausvyra, turi poras sutraukiančių savybių. Tinka aknei gydyti. Stiprina kapiliarų sieneles. Galima naudoti gaminant prevencines, apsaugines priemones nuo strijų, išsiplėtusioms venoms prižiūrėti. Malšina mėšlungį, atpalaiduoja raumenis.

Kosmetikoje dažnai naudojamas jautrios odos priežiūrai. Padeda esant sutrūkusiems kapiliarams.

Atpalaiduoja veido raumenis, todėl mažina raukšlių formavimąsi. Gerina odos elastingumą. Naudojant kosmetines priemones su šiuo e.a. veidas atrodo itin skaistus.

Prabangus eterinis aliejus.

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.