BABARIA Drėkinamasis kremas su migdolais, 2x50 ml

-48%
BABARIA Drėkinamasis kremas su migdolais, 2x50 ml Išplėsti

12,00 €

23,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Gaunate net 2 vnt x 50 ml kremo

Odos drėkinimas užtikrinamas 24 H. Turi SPF 10 apsaugą.

Tokie faktoriai, kaip temperatūra, drėgnumas, amžius ir hormonai gali sutrikdyti odos drėkinimo balansą. Ekspertai rekomenduoja optimalų drėkinimą visų tipų odai, kad oda išliktų minkšta, glotni ir jauna.  Babaria Intensyviai drėkinamasis kremas yra turtingas kremas sausai odai, kuris akimirksniu suteikia spindesio ir neįtikėtino minkštumo ir glotnumo. Jis sukuria apsauginį sluoksnį, kuris sumažina drėgmės garavimą ir išlaiko odos drėgnumą iki 24 valandų.

Veikliosios medžiagos:

Saldžiųjų migdolų aliejus.  Migdolas yra puikiai žinomas dėl savo švelninamųjų savybių. Būtent migdolų baltymai veikia 5 pagrindinius odos senėjimo požymius (sausumą, odos stangrumo praradimą, tonuso trūkumą, prarastas kūno linijas ir odos pažeidimus).

Migdolų aliejuje yra daug vitamino E, kuris nepamainomas senstančios, brandžios veido odos priežiūrai. Jis ne tik efektyviai gali mažinti esamas raukšles ir raukšleles, bet ir neleisti susidaryti naujom raukšlėm. Saugo nuo suglebimo, suteikia glotnumo.

Kiekis: 2 x 50 ml

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

BABARIA Drėkinamasis kremas su migdolais, 2x50 ml

BABARIA Drėkinamasis kremas su migdolais, 2x50 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.