OMIA Natūralus veido ir kūno kremas su jojoba, 200 ml

-54%
OMIA Natūralus veido ir kūno kremas su jojoba, 200 ml Išplėsti

7,90 €

17,10 €

Kiekis:

Pasidalinti:

NATŪRALUS VEIDO IR KŪNO KREMAS SU JOJOBA ALIEJUMI, TAUKMEDŽIO SVIESTU, CHONDRUS CRISPUS DUMBLIAIS, 200 ml - ITIN SAUSAI, DEHIDRATUOTAI ODAI

JOJOBA (simondsijų) ALIEJUS - tai vienas unikaliausių augalinių aliejų, kuriame gausu vitaminų, antioksidantų, mineralų. Jojoba aliejaus molekulinė struktūra yra labai artima žmonių odos riebalinei sudėčiai. Dėl šios priežasties aliejus labai lengvai susigeria į odą, drėkindamas ir maitindamas ją.

Šio aliejaus vertingumą rodo ir tai, kad jis pradėtas naudoti prabangios kosmetikos gamyboje vietoj banginių spermos (uždraudus JAV banginių medžioklę).

Jojoba aliejus tinka visų tipų – normaliai, sausai, jautriai ir riebiai odai. Atstato odos riebalų pusiausvyrą. Subalansuoja odos drėgmę, gerina kraujotaką.  Aliejus normalizuoja odos riebumą, drėkina, maitina, mažina raukšles, odos pigmentines dėmes, randus ir strijas.

Simondsijos - dykumų augalas, todėl šis aliejus turi išskirtinę savybę sulaikyti vandenį, kas itin svarbu sausai odai. Jojoba aliejus gerai susigeria, drėkina ir maitina sausą odą giliai iš vidaus. Jai jus kankina sausa, pleiskanojanti oda, tai jojoba aliejus ne tik panaikins išsausėjimus, bet ir atstatys natūralų odos riebalų balansą.

Jojoba aliejus ne tik pastebimai mažina esamas giliąsias, „žasų kojeles“, juoko raukšles ir pan., bet ir neleidžia susidaryti naujoms. Išlygina smulkias, dėl drėgmės stokos atsiradusias, raukšleles. Viena iš pagrindinių odos senėjimo priežasčių, tai drėgmės netekimas. Natūralus vitaminas E, kurio gausu simondsijų aliejuje atgaivina pavargusią odą, reguliuoja išorinį apsauginį sluoksnį, didina odos elastingumą, lėtina jos senėjimą, skatina vitamino D sintezę, švelnina odą, suteikia jai jaunatvišką išvaizdą. Jojoba aliejus yra natūralus antioksidantas, saugo nuo laisvųjų radikalų.

Drėkinamasis jūros komponentas raudonieji Chondrus Crispus dumbliai - originali veikliųjų jūrinės kilmės medžiagų kombinacija, kurios dėka mineralinės druskos, mikroelementai, polisacharidai ir oligosacharidai suteikia trigubą poveikį: drėkina, ramina ir skaistina odą. Taip pat teigiama, kad raudonieji Chondrus crispus dumbliai stangrina odą, švelnina odą, mažina bėrimus. Pilnai atkuria odos drėgmės lygį. Gerina ląstelių medžiagų apykaitą, tonizuoja audinius.

Priemonėje dera efektyvumas ir švelnumas.

0 % PARABENŲ, SILIKONŲ, MINERALINĖS ALYVOS, SINTETINIŲ DAŽŲ.

Kiekis: 200 ml

Kilmės šalis: Italija

 

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

OMIA Natūralus veido ir kūno kremas su jojoba, 200 ml

OMIA Natūralus veido ir kūno kremas su jojoba, 200 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.