INNOVATIVE Plaukų augimą skatinantis tonikas AMINOACID, 150 ml

INNOVATIVE Plaukų augimą skatinantis tonikas AMINOACID, 150 ml Išplėsti

14,20 €

Kiekis:

Pasidalinti:

AMINOACID - aktyviausias tonikas, kuris gali garantuoti stiprų plaukų maitinimą, tonizavimą. Stipriausias aminorūgščių kompleksas.

Būtinas esant  sulėtėjusiam plaukų augimui ir susilpnėjus plaukų struktūrai, ypatingai esant pažeistai ar greitai besiriebaluojančiai galvos odai bei stipriam plaukų retėjimui.

Šis tonikas būtinas naudoti, kai reikia skubiai stabdyti plaukų slinkimą ir skatinti naujų augimą. Naudotinas kasdien specialiu aplikatoriumi įtrinant į galvos odą.

Turi tiesioginę įtaką į plaukų svogūnėlio ląstelių formavimosi greitį ir medžiagų apykaitą bei plauko struktūros būklę, didina plaukų kiekį esančių augimo fazėje.

Pagrindinės veikliosios medžiagos: aminorūgštys, liposomos, niacinas, mentolis.

Visos šios medžiagos naudotinos gydomosiose priemonėse nuo plaukų slinkimo, plikimo.

Naudojimas: išplauti plaukus tinkamu  šampūnu, nusausinti. Pirštų galiukais ar specialiu masažuokliu pamasažuoti galvos odą. Suplakti buteliuko turinį ir, lašinant po keletą lašų specialaus dozatoriaus pagalba, paskleisti toniką per galvos odą. Jį įasažuoti sukamaisiais judesiais. Nenuskalauti. Nedžiovinti džiovintuvu. Intensyviam stiprinimui naudoti kasdien rytais ir vakarais po plaukų trinkimo su šampūnu. Galima naudoti ir ant neplautos galvos odos. Esant pagerėjimui mažinti naudojimo dažnumą, profilaktiškai – tik po plaukų plovimo.

Kiekis: 150 ml

Kilmės šalis: Ispanija

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

INNOVATIVE Plaukų augimą skatinantis tonikas AMINOACID, 150 ml

INNOVATIVE Plaukų augimą skatinantis tonikas AMINOACID, 150 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.